Hoe laat gaat Max Verstappen van start in Formule 1 GP Oostenrijk?
Max Verstappen gaat vanaf pole position van start bij de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk. Hoe laat en op welke manier kan je de race kijken?

Hoe laat gaat Max Verstappen van start in Formule 1 GP Oostenrijk?

Max Verstappen begint vanaf de eerste positie de race op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Zijn belangrijkste concurrent in de strijd om het wereldkampioenschap is Lewis Hamilton. Deze Britse coureur begint vanaf de tweede startrij op positie vier.Waar kun je kijken?
De Formule 1-race op het circuit in Oostenrijk is live op Ziggo Sport te bekijken. Als eerste voor Ziggo-klanten zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport. Bij onder meer KPN, Canal Digitaal en T-Mobile kan de abonnee deze race live volgen als het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement wordt gekocht. De race is daarna te volgen op het kanaal Ziggo Sport Select. Online kan met een abonnement van F1 TV Pro live naar Formule 1 gekeken worden.Hoe laat begint de race?
Het startsein voor de race wordt even na 15.00 uur gegeven. Op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select begint de voorbeschouwing om 13.45 uur.