Ziggo Sport en ESPN zenden oefenwedstrijden Ajax uit
De oefenwedstrijden van landskampioen Ajax in voorbereiding naar de nieuwe voetbalcompetitie zijn live bij Ziggo Sport en ESPN te volgen.

Ziggo Sport en ESPN zenden oefenwedstrijden Ajax uit

De belangrijkste oefenwedstrijden van Ajax zijn bij hoofdsponsor Ziggo gratis door alle klanten te volgen. De wedstrijden worden uitgezonden op het alleen bij Ziggo digitaal basiskanaal Ziggo Sport. Wie bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile naar lineaire tv kijkt, kan deze wedstrijden kijken op het kanaal Ziggo Sport Select. Hiervoor is wel een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig.ESPN
Het omgekeerde is bij de oefenwedstrijden van Ajax het geval die op betaalzender ESPN worden uitgezonden. Klanten van onder meer KPN, Canal Digitaal en T-Mobile kunnen deze wedstrijden zonder extra kosten via het digitale basiskanaal ESPN volgen. Ziggo-klanten dienen een ESPN-abonnement te kopen om naar de wedstrijden te kijken.Waar en wanneer naar Ajax kijken?
Dit zijn de nu bekende oefenwedstrijden van Ajax die live worden uitgezonden op Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal en ESPN.06 juli: Quick ’20 – Ajax (18.00 uur ESPN)
10 juli: SC Paderbom – Ajax (12.00 uur Ziggo Sport)
16 juli: RSC Anderlecht – Ajax (19.30 uur Ziggo Sport)
24 juli: Bayern München - Ajax (16.30 uur Ziggo Sport)