NLziet thuisbasis voor film- en serieliefhebbers
NLziet staat bekend als streamingdienst waarmee live naar tv-zenders en reclamevrij terugkijken van eerder uitgezonden programma’s. Maar er is meer beschikbaar.

NLziet thuisbasis voor film- en serieliefhebbers
De abonnee van NLziet kan namelijk ook naar een grote collectie speelfilms kijken die wekelijks worden aangevuld. Dit kan onder meer tot zeven dagen na lineaire uitzending via de tv-gids van de streamingdienst. Maar sommige speelfilms zijn langer dan zeven dagen na lineaire uitzending te bekijken. Ook zijn speelfilms beschikbaar die niet lineair via één van de beschikbare zenders bij NLziet zijn uitgezonden. NLziet is een samenwerking tussen NPO, RTL Nederland en Talpa Network en combineert de online diensten NPO Plus, RTL XL Premium en KIJK.nl. Een abonnement kost €7,95 per maand. Programma’s en series blijven in de meeste gevallen minimaal 365 dagen na lineaire uitzending reclamevrij voor de abonnee beschikbaar.Welke speelfilms zijn nieuw?
NLziet heeft deze week onder meer de onderstaande speelfilms toegevoegd die voor langere tijd – dus langer dan zeven dagen na lineaire uitzending – beschikbaar blijven.Colette
Becoming Astrid
De Punt (Telefilm over treinkaping De Punt)
Alibi
The Wife
Madison, een supersnelle vriendschap
De casting kantine