ESPN koopt uitzendrechten wedstrijden Feyenoord
De wedstrijden van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord in de tweede ronde van de Conference League zijn live op ESPN en FOX te volgen.

ESPN koopt uitzendrechten wedstrijden Feyenoord

Feyenoord speelt donderdag 22 juli de eerste wedstrijd in de tweede ronde van de Conference League in Kosovo tegen FC Drita. Een week later op 29 juli wordt het thuisduel in Rotterdam gespeeld. Het Europese tweeluik van Feyenoord is live op ESPN te volgen. Op 22 juli begint FC Drita Feyenoord om 21.00 uur. De aftrap van de thuiswedstrijd van Feyenoord is 29 juli om 20.00 uur.Ook op FOX
Iedere Nederlander met een traditioneel lineair tv-abonnement kan beide wedstrijden live volgen. Niet alleen bij ESPN maar ook op digitaal basiskanaal FOX worden de wedstrijden namelijk live uitgezonden. Dit betekent dat ook Ziggo-klanten zonder extra kosten de wedstrijden van Feyenoord kunnen volgen. Klanten van KPN, Canal Digitaal en T-Mobile kunnen kiezen op welke zender gekeken wordt, FOX of ESPN. Overigens zijn zowel de beelden, het commentaar als de voorbeschouwing op beide zenders gelijk.