Per te pare sky de nuk ke nevoje te blesh asnje server .Shikohen me Cline Free pa problem.
Per te pare sky de nuk ke nevoje te blesh asnje server .Shikohen me Cline Free pa problem.
Pėrshėndetje ... Si mund tė mbahen aktive dy cam tė ndryshme aktive nė tė njėjtėn kohė ... Dmth pa e selektuar ? Por duke qenė se kam dy shėrbime tė ndryshme duhen dy cam tė ndryshme ... Por kur pėrzgjedh njėrėn fikėt tjetra
Nuk po flasim thjeshtė pėr linja ... Njėri ėshtė plugin ... Tjetri ėshtė mė kartė
Persh fati54,nqs instalon Ncamin e fundit eshte shume e thjeshte te hapesh sky.de.
E para qe duhet te instaloni libcrypto.so.0.9.8 me telnet.
e dyta,duhet nje setting ekstra per sky.de dhe ne bouquets.tv do te shtoni keteln -s /usr/lib/libcrypto.so.1.0.2 /usr/lib/libcrypto.so.0.9.8
do te futeni ne menu extra opcion dhe do beni keto ndryshime#SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "userbouquet.ciefp_19e_icam_skyde.tv " ORDER BY bouquet
OLD radegast
ne oscam ose ne ncam dvbapi i kopjoni dhe i vendosimintegrate ECM in HTTP streams on YES
Decrypt HTTP Streams NO
Decrypt received HTTP streams NO
Load unmounted bouquets YES
dvbapi version
Oscami ose Ncami duhet te jete per ICAM dhe jo i thjeshte.Integrate ECM in HTTP streams to NO
Decrypt HTTP streams YES
Decrypt received HTTP streams NO
Load unmounted bouquets YES
setting per sky.de po e vendos ketu
Nuk kane stabilitet kanalet, e instalova para nje muaji per kuriozitet po vetem kanalet dazn shikohen, te tjerat, here jo, here po.Per mua nuk ja vlen ,me stabel jane me iptv.
Cka duhet te ndryshohet te ncami, une kam 12.5.