Tuci-Puci, po i marr me radhe cgjej ne user share por ku eshte skini, me thuaj shoku si gjendet, faleminderit.
mile kristo, ju falenderoj shume, problemin e zgjitha ne saje te sygjerimit tuaj, kalo mire.
ndonje tutorial te sakt si ta hedh nje cline tek nje aparat zgema?
njejte si ne te gjitha enigma 2 resivera me DCC
Jam ne Tirane dhe kerkoj ndonje nga anetaret e forumit te me hedhi nje imazh openatv, openpli apo ndonje tjeter sepse kam hedh imazh nolosat 25 dhe ma shpifi, behet fjale per box Qviart linux 4K Combo Android 9.0, 2-duke dashur te konfiguroj android diten e pare qe e bleva kam bere gabim dhe ne android hapet tabela, klikon nje nga ikonat si psh, update dhe poshte shkruan konekt server error dhe ste le te vazhdosh me tej, nese e merr njeri persiper per updetimin e tyre flasim si dy qytetar qe njohin ekonomine e tregut, kaloni mire.
Pershendetje grupi. Kush me ndihmon me ndonje software per te edituar nje file m3u? Dua qe te heq disa grupe kanalesh dhe vod, pasi file-i m3u eshte shume i ngarkuar me kanale arabe dhe vods. E kam provuar me notepad, po ka shume per te fshire dhe me mer shume kohe. Faleminderit