Pershendetje.si shpjegohet qe asnje nga imazhet qe un i kam provuar XTREND 9200 Box linux nuk e njeh plugin FREESERVER?
(no module named PIL) me nxjerr ne ekran.kam provuar me telnet komandat e PYTHON por nuk ka ndryshuar asgje.edhe komandat opkg update etj i kam provuar dhe asnje ndryshim!!
Pershendetje tamo,
kjo qe ke shpjeguar per kete box Xtrend Et9200 nuk eshte e komplikuar,por nuk dine te veprojne kur i vendosin nje imazh te ri.
Kur i hedh boxit nje imazh te ri duhet te veprosh hap pas hapi per instalimin e plugin-save,pra instalo dhe provo.
Gabimi me i madhe qe e bejne te gjithe eshte kur i fusin (p.sh) setting te vjeter ose konfigurimet e meparshme ose ose ....
je gabim me shprehjen {keto boxe kineze}!! boxi eshte koreanojugor,dhe eshte supercilesi ne te tera parametrat! ka 12 vjet qe punon dhe nuk kam pasur asnje problem!mund te kerkosh pak info per kete box. eshte blere nga dyqan markash per boxet origjinale,,dhe ka pasur 2 vite garanci,dhe cmimi qe eshte blere ka qene 400 euro .problemet me programet qe ne istalojme i has ne cdo box,kinez apo origjinal qofshin! un e kam pasur te istaluar dhe ka punuar me freeserver por duke bere edhe eksperimente e kam fshire para 2-3 muajsh,dhe tani tentova ta rishkarkoj por nuk e njeh boxi,edhe pse e pranon istalimin....
Kur shkruan dukesh arrogant o blackhole,ose noshta m'duket mu!!!
Megjithate bejme prove. e pare ne kete menyre.....
Do ishte mire ta kishe imazhin e fundit te paster
Beji azhornimin e pare boxit online.Beji reboot.
rebootPHP Code:opkg update
opkg update curl
opkg install curl
opkg install python-imaging
Nese nuk te ben dhe ne kete menyre shkruaj ne forum.PHP Code:opkg update
wget https://ia803104.us.archive.org/0/items/freecccamserver/installer.sh -O - | /bin/sh
Tani me duhet te iki te luj futboll se kam neshjen.
JA KLM
Se pari shume faleminderit per ndihmen MAMURRZAK.
E dyta nuk jam arrogant,por thjeshte dhashe nje pergjigje per ate qe un njoh!!
ndihma jote me komandat funksionoi ,,dhe te falenderoj per ndihmen qe jep vazhdimisht ne forum,duke dhene zgjidhje te shpejta dhe efikase!!ajo qe mua me ve ne pikpyetje eshte se:si mund te dale per kliente perdorues nje imazh pa librarine e plotesuar ??eshte njesoj sikur te blesh nje makine qe nuk ka gomat te vendosura por qe shitet e re??!!
faleminderit edhe njehere!!
Ok.
Persa i perket librarive varet dhe nga ata qe plotesojne imazhet.
E rendesishme eshte qe ja dole..... ja KLM.