Pershendetje grupi, kam instaluar iptv ne zgemma h8.2 h , por tani nuk me dalin ip ( del tab bosh )vetem ip favorit qe kam kriju me dalin. Jam amator
Pershendetje grupi, kam instaluar iptv ne zgemma h8.2 h , por tani nuk me dalin ip ( del tab bosh )vetem ip favorit qe kam kriju me dalin. Jam amator
pershendetje, na falni per pasivitetin, gjeta satsupreme teksa po kerkoja ne google edhe mu kujtu forumi me nostalgji. Nje kuriozitet kam, po digitalbi e tringu si perfundim a hapet me card sharing ne satelit apo jo? Duket sikur ka rene pak ne qetesi edhe ju hoq vemendja satelitit qekur dolen filmat me titra shqip ne streaming me kualitet te mire titrimi
tung
hapen. Por ndoshta interesi ka rėnė sprej iptv-sė... Duket se ka paketa qė i ofrojnė tė gjitha... kanale nga shtete tė ndryshme... vod.
Pershendetje cuna.kam nje edision os mini,pasi e flashova cdo gje ne rreull ne nje moment e fika dhe e ndeza me ka ngelur ne boot,
dhe nuk mer asnje komande kam provuar me usb te ndryshme por nuk reagon ,ka ndonjeri ndonje ide?Faleminderit.
E zgjidha Cuna cdo gje ne rregull.
Te nderuar,
Ka ndokush linja qe mund te testohen para abonimit?
Faleminderit
Pershendetje te gjitheve
Nje pyetje kisha,per TV samsung tizen ,egziston ndonje aplikim sic eshte SFVIP PLAYER per PC ose ndonje i ngjashem.