Pershendetje! Doja nje liste te update-uar, te kanaleve sky de icam, sepse shoh qe shume kanale nuk kane sinjal. Nese ka mundesi per ta postuar ndonje anetar. Flm paraprakisht.
Pershendetje! Doja nje liste te update-uar, te kanaleve sky de icam, sepse shoh qe shume kanale nuk kane sinjal. Nese ka mundesi per ta postuar ndonje anetar. Flm paraprakisht.
PERSHENDETJE TE GJITHVE JU LUTEM ME NDIMONI PAK KAM NJE MAG 322 KA NDONJE URL PER KANALE SHQIPTARE JU FLM
Pershendetje. Doja nje info ne lidhje me kanalet sky de icam.Tek une disa kanale icam nuk kane sinjal psh sky action, comedy, thriller,classic, dazn 1,2.
E kam vetem une kete problem se duhet rifreskuar lista e kanaleve, apo keto kanale nuk jane me ne listen icam? Nese duhet liste e rifreskuar, mund ta postoje
ndonjeri nese ka mundesi. KLM
Pershendetje. Doja nje info ne lidhje me kanalet sky de icam.Tek une disa kanale icam nuk kane sinjal psh sky action, comedy, thriller,classic, dazn 1,2.
E kam vetem une kete problem se duhet rifreskuar lista e kanaleve, apo keto kanale nuk jane me ne listen icam? Nese duhet liste e rifreskuar, mund ta postoje
ndonjeri nese ka mundesi.Flm
Ja ku e ke S*y De
Provoje kete nje here
Ose edhe kete tjetren
me versionet e reja nuk ka nevoje te perdoresh bouquet te personalizuar. Mjafton te vendosesh ne whitelist referencat e kanaleve te S*y DE.
Kopjoje file bashkangjitur whitelist_streamrelay.txt ne box ne etc/enigma2 dhe jepi nje restart box.
File bashkangjitur ben edhe per S*y UK SD nese e ke si provider.
Kalofsh mire
Ndonje list 2024-2024 Shqiptare DG&Tring
ne dijenine time movistar+ nuk funksionon me icam. Duhet te gjesh burimin e duhur qe te funksionoje.