A I hapet ndonjërit sky de në enigma 2 pa icam..dmth me buqetat normale dhe thjesht me oscam ..?
A I hapet ndonjërit sky de në enigma 2 pa icam..dmth me buqetat normale dhe thjesht me oscam ..?
jo nuk hapet
Po pyes sepse për çudi mua më hapen një muaj kam që kam nderru receiver bashkë me server dhe mi hap ..doja në fakt të bënte reply ndonjë që i hapen apo të testoni serverat njëherë secili që ka mundësi.. versionin oscam më të cilin po punoj dhe të gjithë config..mund t'jua jap kush do të provoj njëherë...
Icam eshte bere per te hapur Karten DE,IT dhe te tjera qe ishin ne Paring.
Nuk ka lidhje per Klientin icam oder oscam, mjafton qe AI qe qe shet c-line te kete Paketat qe ju kerkoni.
Ju uroj te gjitheve festat dhe nje vite te mbare per 2024.
KLM
receiverin e mora personalisht ne gjerm me gjith server ka me pak se nje muaj . dhe po ju them qe i hap buqetat me oscam dhe normal qe kete akses e kam nga serveri qe ka bere config e nevojshme... di se cpo them thjesht e ndava me ju ktu per te kuptuar dhe vete me shume
kam shume servera ne pune edhe ate qe jane premium ktu,
po serveri qe hap buqetet gjermane me cfare do lloj oscam...me ka cudit se punon ne menyre perfekte. ...do bej nje video upload kur te kem kohe dhe jua bej share...
desha te shtoja se e paskam harrur.... hap buqetat normale te gjitha te sky de...dhe kjo ishte cudia