GetCCcam.com
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 61 of 61 FirstFirst ... 11365156596061
Results 601 to 609 of 609

Thread: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

 1. #601
  Senior Member
  Join Date
  05-08-2013
  Location
  Europe
  Posts
  507
  Uploads
  18
  Likes
  292

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Kontrollo rezolucionin.

 2. GetCCcam.com
 3. #602
  Senior Member
  Join Date
  10-10-2014
  Posts
  208
  Uploads
  0
  Likes
  34

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by toni 10 View Post
  Pershendetje shpresoj te jem ne rubriken e duhur,kam nje problem me figuren e iptv me octagon sf8008,me jep tek kanalet nje levizje figure si frame apo sikur ka problem sinjali,po kjo linje ne smart tv eshte ok edhe kanalet me cccam ne aparat jane ok vetem iptv ne aparar,i kam nderruar hdmi,imazhe te ndryshme por asgje ,mund te me japi njeri ndonje ide pse me ndodh,fln
  nuk e suporton dot playeri ate format video sepse eshte shum i rende ta procesoj. besoj te videot SD nuk ta jep ate problem.

 4. #603
  Contributing Member Neim20's Avatar
  Join Date
  07-06-2009
  Posts
  417
  Uploads
  10
  Likes
  6

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by toni 10 View Post
  Pershendetje shpresoj te jem ne rubriken e duhur,kam nje problem me figuren e iptv me octagon sf8008,me jep tek kanalet nje levizje figure si frame apo sikur ka problem sinjali,po kjo linje ne smart tv eshte ok edhe kanalet me cccam ne aparat jane ok vetem iptv ne aparar,i kam nderruar hdmi,imazhe te ndryshme por asgje ,mund te me japi njeri ndonje ide pse me ndodh,fln
  Me sa duket , ke vendosur " rezolucion automatik" tek rezolucioni i dekoderit dhe nč çdo ndčrrim kanali dekoderi pčrshtatet me rezolucionin qč trasmeton kanali...( sd , HD, FullHD ...).

 5. #604
  Senior Member thomaqirici's Avatar
  Join Date
  30-11-2010
  Posts
  434
  Uploads
  15
  Likes
  29

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Pershendetje Cuna,kam nje aparat Edision picollino S2-T2/C dhe me duhet ta formatoj nepermjet rs232 sepse ka pasword tek net client config,dhe smund ti hedh linje,mirepo nuk gjej as upgrade tool as firmware per kete aparat,vetem nga usb.Nese ka dikush?Ju faleminderit.

 6. #605
  Moderator Tuci-Puci's Avatar
  Join Date
  26-12-2020
  Location
  Wherever the Eagle is
  Posts
  956
  Uploads
  876
  Likes
  5,541

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing


 7. #606
  Senior Member
  Join Date
  05-08-2013
  Location
  Europe
  Posts
  507
  Uploads
  18
  Likes
  292

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by thomaqirici View Post
  Pershendetje Cuna,kam nje aparat Edision picollino S2-T2/C dhe me duhet ta formatoj nepermjet rs232 sepse ka pasword tek net client config,dhe smund ti hedh linje,mirepo nuk gjej as upgrade tool as firmware per kete aparat,vetem nga usb.Nese ka dikush?Ju faleminderit.
  Shiko ketu

 8. #607
  Senior Member
  Join Date
  25-12-2013
  Posts
  253
  Uploads
  0
  Likes
  2

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Përshëndetje, cilat paketa po hap momentalisht Starsat 2000 extreme.

 9. #608
  Senior Member
  Join Date
  09-05-2013
  Posts
  400
  Uploads
  1
  Likes
  1

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Pershendetje! Kam nje problem me imazhet qe kam instaluar ne zgema h7c. Ne flash ka imazhin openatv 6.4, ndersa ne usb i kam hedh openatv 7.2 dhe openspa 8.0. Tek imazhi ne flash me lidhet ok me dcc dhe oscam icam punon ok. Te imazhi ne usb openatv6.2 nuk me lidhet me dcc, gjithashtu nuk me starton oscam icam, i jap restart, dhe nuk e perfundon restrtin dhe nuk hyn ne pune, oscam is restarting e nxjerr dhe nuk e perfundon. Te imazhi openspa oscam punon ok, kanalet i hap, por nuk me lidhet me dcc. Nuk e kuptoj pse ndodh kjo. I hodha dhe imazhin openatv 7.3 dhe e njejta gje si tek 7.2, nuk starton oscam dhe nuk lidhet me dcc. Te te gjitha imazhet e editoj Ip sipas imazhit po nuk lidhet. Oscam eshte i njejti te te gjithe imazhet, oscam icam i fundit e kam hedhur nga paneli dreamsat. Para pak kohesh ishte ok te te gjithe imazhet, tani nuk e di pae ndodh kjo.

 10. #609
  Senior Member jani_sat's Avatar
  Join Date
  16-12-2009
  Posts
  129
  Uploads
  0
  Likes
  2

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by zafiri View Post
  Pershendetje! Kam nje problem me imazhet qe kam instaluar ne zgema h7c. Ne flash ka imazhin openatv 6.4, ndersa ne usb i kam hedh openatv 7.2 dhe openspa 8.0. Tek imazhi ne flash me lidhet ok me dcc dhe oscam icam punon ok. Te imazhi ne usb openatv6.2 nuk me lidhet me dcc, gjithashtu nuk me starton oscam icam, i jap restart, dhe nuk e perfundon restrtin dhe nuk hyn ne pune, oscam is restarting e nxjerr dhe nuk e perfundon. Te imazhi openspa oscam punon ok, kanalet i hap, por nuk me lidhet me dcc. Nuk e kuptoj pse ndodh kjo. I hodha dhe imazhin openatv 7.3 dhe e njejta gje si tek 7.2, nuk starton oscam dhe nuk lidhet me dcc. Te te gjitha imazhet e editoj Ip sipas imazhit po nuk lidhet. Oscam eshte i njejti te te gjithe imazhet, oscam icam i fundit e kam hedhur nga paneli dreamsat. Para pak kohesh ishte ok te te gjithe imazhet, tani nuk e di pae ndodh kjo.
  Po openpli 8.3 pse nuk ja ke hedhur. Une me 8.3 e kam dhe nuk i ka asnje nga kto probleme qe po thua

Page 61 of 61 FirstFirst ... 11365156596061
GetCCcam.com

Similar Threads

 1. Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing
  By miri-01 in forum Albanian / Shqip
  Replies: 1005
  Last Post: 28-11-2021, 12:56:15
 2. New Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing
  By fillestari in forum Albanian / Shqip
  Replies: 996
  Last Post: 07-01-2018, 00:06:56
 3. Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing
  By mile kristo in forum Albanian / Shqip
  Replies: 1017
  Last Post: 01-12-2017, 22:36:16
 4. Info Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing
  By durresi in forum Albanian / Shqip
  Replies: 996
  Last Post: 05-03-2016, 21:43:18
 5. Info Diskutime te Pergjithshme mbi IPTV, CardSharing...
  By Mr-Bledi in forum Albanian / Shqip
  Replies: 995
  Last Post: 04-10-2015, 20:30:57

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •