Kontrollo rezolucionin.
Kontrollo rezolucionin.
Pershendetje Cuna,kam nje aparat Edision picollino S2-T2/C dhe me duhet ta formatoj nepermjet rs232 sepse ka pasword tek net client config,dhe smund ti hedh linje,mirepo nuk gjej as upgrade tool as firmware per kete aparat,vetem nga usb.Nese ka dikush?Ju faleminderit.
Pershendetje thoma,
shiko ketu https://www.satsupreme.com/showthrea...oHD-etj/page48
Shiko ketu
Përshëndetje, cilat paketa po hap momentalisht Starsat 2000 extreme.
Pershendetje! Kam nje problem me imazhet qe kam instaluar ne zgema h7c. Ne flash ka imazhin openatv 6.4, ndersa ne usb i kam hedh openatv 7.2 dhe openspa 8.0. Tek imazhi ne flash me lidhet ok me dcc dhe oscam icam punon ok. Te imazhi ne usb openatv6.2 nuk me lidhet me dcc, gjithashtu nuk me starton oscam icam, i jap restart, dhe nuk e perfundon restrtin dhe nuk hyn ne pune, oscam is restarting e nxjerr dhe nuk e perfundon. Te imazhi openspa oscam punon ok, kanalet i hap, por nuk me lidhet me dcc. Nuk e kuptoj pse ndodh kjo. I hodha dhe imazhin openatv 7.3 dhe e njejta gje si tek 7.2, nuk starton oscam dhe nuk lidhet me dcc. Te te gjitha imazhet e editoj Ip sipas imazhit po nuk lidhet. Oscam eshte i njejti te te gjithe imazhet, oscam icam i fundit e kam hedhur nga paneli dreamsat. Para pak kohesh ishte ok te te gjithe imazhet, tani nuk e di pae ndodh kjo.