Ēuna si kaluat, kush ka pėr te shitur ndonjė aparat enigma 2 te me kontaktoje ne pv.
Respekte.
Ēuna si kaluat, kush ka pėr te shitur ndonjė aparat enigma 2 te me kontaktoje ne pv.
Respekte.
Pershendetje kam nje Abcom pulse 4k enigma 2 me 2 pulte dhe nje tuner S2x reserve.
Kerkoj C line per icam De dhe oscam per Digitalt ju lutem nje te mir qe stabil Faliminderit kush me ndihmon
Pershendetje,
Dua te blej nje receiver linux enigma2 4K UHD satelitor dhe tokesor. Jam ne Tirane. Ka ndonjeri qe shet?
Shes Dreambox One UHD i ri i bere gati per pune me Imazh Openatv 7.6 dhe lista kanalesh dhe i testuar nga un dhe punon perfekt. Dekoderi ka dopjo tuner Dvb-S2X dhe Dvb-T2C. Ēmimi i pa diskutuar 220 mij lek. Me kte ēmim vjen dhurate nje clinje vjetore qe hap Dga full Sky De Vivacom etj.Shitja dorazi ne Tiranė.
Shes Vu+ Duo 2 dopjo tuner Dvb-S2 dhe Dvb-T2c i blere para 2 muajsh ne Itali i perdorur por si ri. Dekoderi me i mire jo 4K qe ka njerre kompania Vu+. Super parametra. Ktij dekoderi i kam vu nje hard disk 120 gb Kingston Sata 3 dhe eshte perfekt per imazhe picons dhe setings. Me kte dekoder vjen dhurate clinje 23 mujore pra 2 vjeēare pothuajse qe ka Dga full Sky De Vivacom etj dhurate me ēmim 120 mij lek. Dhe ky i bere gati me ēdo gjė me imazh Openpli 9.2 dhe po punon perfekt.
Shes Dreambox One UHD i ri i bere gati per pune me Imazh Openatv 7.6 dhe lista kanalesh dhe i testuar nga un dhe punon perfekt. Dekoderi ka dopjo tuner Dvb-S2X dhe Dvb-T2C. Ēmimi ofert 200 mij lek. Mund te perdoret edhe si android box.
big.jpg
Shitet Transmodulator DVB-S/S2 → DVB-T
Shes transmodulator profesional qė konverton njė transponder satelitor DVB-S/S2 (QPSK/8PSK) nė njė multiplex DVB-T (COFDM).
Karakteristikat kryesore:
Konverton sinjalin TV dixhital satelitor nė formatin dixhital tokėsor DVB-T.
Ruan cilėsinė origjinale tė sinjalit dixhital pa humbje.
I pėrshtatshėm pėr shpėrndarje nė impiante antenash tė centralizuara.
Nuk kėrkon ndryshime nė instalimin ekzistues tė antenės.
https://www.youtube.com/watch?v=osN11XT9Yfg
Pajisja ėshtė nė gjendje tė mirė pune.
Ēmimi: ne privat
Vendndodhja: ime eshte ne itali por mund ta dergoj me fugonin e linjes qe ben cdo jave linjen itali shqiperi
Kontakti: vetem me Mesazh privat
Pėr informacione ose foto shtesė, mos hezitoni tė kontaktoni.