Hej, ku ka ndonje dyqan qe ka paisje satelitore dhe aksesore te ndryshem, si module, sat finder etc.?
Hej, ku ka ndonje dyqan qe ka paisje satelitore dhe aksesore te ndryshem, si module, sat finder etc.?
Une besoj se eshte nga Shqiperia pasi po te ishte jashte shqiperise do ta kishte shume kollaj te gjente aksesore Sateliti.
Meqe jam vete ne shqiperi e di qe ketu eshte shume veshtire te gjesh gjera te tilla per sat, pasi dhe ato pak pika qe shesin nuk mundohen te fusin gjerat e reja qe dalin per satelitat dhe fansat e tyre por merren me gjera qe i kane blere ne vitet 90, vec mbajtese kokash shesin ketu dhe diseqc te lodhur.
Dyqane ke tek pazari ri tek shkolla kuqe, aty ne nje qoshe eshte nje dyqan ne krah te djatht kur shkon per lart, ke dhe nje ke rruga Hoxha Tasim, pa dale ke kryqezimi qe te con ne porcelan, ne krah te majte, vec ky i fundit jan i cik mashtrusa, pasi mashtrojne si shume, e kam experience vete. Nje tjeter qe e kam me te degjuar eshte andej nga LICEU ke rruga elbasanit, por nuk e di vendin saktesisht.
tek ish parku i autobuzave eshte nje dyqan i tille..ka shume gjera atje.
50 m mbi shkollen e baletit aty ne te djathte ka nje sac tek dera ke nje te mire qe ka shume gjera interesante per satelite dhe aparate me cmime te mira.Lexon digitalb reklama.Une kam marre motora parabola koka ,disek te mire 1,1 digitalba.Eshte i mire ai se e nderron mallin shpeshe.
Qeka nje i ri ketu tek lagja ime tek ish pasticeri Flora ngjitur me Benetonin lexonte Digitalb.Paska shume shume gjera per digitale dhe aparate me cmime shume te mira.Une mora nje starsat qe hapte tps dhe premierat ,i futshe karten e digitalbit dhe punonte ,e mora 8500 leke e kishte nxjere me ofert,fale fare .
shiko dhe te tregu elektrik njehere
a dini gje nese mund te gjej telekomande per starsat sr-x50 cu usb ne keto dyqane?
Ma ha mendja se duhet te kene ose duhet te dine se ku mund te gjesh. Mos hezito pyeti
Une di nje dyqan te mire ne TR qe shet vetem telekomanda klajd.Ndodhet ne afersi te kryqezimit te 21 dhjetorit.Dmth kur vjen nga qendra kalon rrugen e kavajes dhe para se me arrit te kryqezimi i 21-it e ke ne krahun e majte,atje duhet te kete patjeter,une kam pyetur per shume lloje telekomandash dhe ai i ka pasur![]()
![]()