persh bled,
une nuk jam ndonje ultra tifo, plaku im shef shume, dhe kur ulet me pa edhe une i bej shoqeri, aty ke rai INT3 sikur kam pare ca si shume milan, dhe mendoja mos i jep te gjitha ndeshjet, por mbase eshte ashtu si thua ti vetem ne sansiro mund ti japi. Vertet aty ke D+ kanalet c+ dhe deporte ishin interesante :) vallai na mungojne shume ato spanjollet. Megjithate aty ke Thor nqs e ke parasysh jane keto sportclub hr,cz,ro, dhe ca te tjere nja 5 a 6 sportive. Ketu ke forumi eshte ajo tema kur ka ndeshje dhe kush i jep, me duket se dhe ne keto kanale japin sporte live, por nuk jam 100% i sigurte per milan, megjithate mendoj me i cik sforco mund te gjesh ndonje kanal verdall per te pare ndeshjet, gjithmone nqs je me idene qe nuk do abonohesh me tek SS, dhe po shef per ndonje kanal sportiv rreth e rrotull. Kam degjuar ketu ne forum ato kanalet FEED tek Express A3 feed e rai dhe mediaset sikur japin sporte, por nuk jam i sigurte Kur te kete milan ndeshje jasht sansiros do mundohem ta shikoje here pas here kush mund ti japi dhe per kurjozitetin tim.
ke google ca nuk kam pare persa i perket bracket, i bejne apostafat dhe precize, te instruktojne, kape x pozicion ne fillim dhe 3 deri ne 5 a me shume koka "varet dhe nga aparati qe pranon shume lnb" dhe mund te shofesh, THOR, AB1 dhe 3, Telestar12, dhe Hispasat, me nje fjale 1 grade 5,12,15 dhe 30 grade, sikur nje dite te arrija te shtija dicka ne dore nuk do doja gje tjeter :)
vallai parabolen me motorr e kemi patur enderr kohe me pare, por prap nuk arrita ta blej kurre, kur te them enderr vertet ne fillim ato pak sat qe dolen me motorr i shifnim si gjeja me e mire qe mund te kishte nje sat dhe i adhuronim, por sot nuk e mendoj keshtu. Une gjithmone jam i apasionuar per bracket, ne shtepine time private me tarac ne vere here here hyp TV dhe aparatin lart dhe bej prova marr bracket dhe i bej ne menyre artizanale dhe tesoj sinjalin me koken ne dore majtas djathtas lart poshte, dhe pastaj mundohem te bej nje bracket ne vendet ku kam kapur sinjal, per mua sat me motorr eshte mundim, do levizesh sa andej ketej dhe nuk eshte praktike, preferoj ti kem pozicionet statike, kam dy parabola 1.30 cm me nga 4 koka dmth me 2 satellita kap 8 pozicione, kam 2 sat nga 90 cm ketej nga perendimi qe kap nja 4 satelita kam dhe dvd qe me lejon qe te lidh pafundesi apratesh digitale pa nderruar kabull vetem sa te bej ne telekomanden e videos LINE 1 Line 2 PROG 1 deri ne 99... kjo metode deri tani duke bere cirk me ka funksionuar dhe sja kam patur nevojen motorrit me te thene te drejten... Gjithsesi nuk jam i cmendur, kam nje shok ka 5 satelita me nga 3 4 koka secili :).
Me vika keq qe nuk paske hapesiren e duhur une kam mungese pas 28 east deri ke 60 east me duket. Me kujtohet ke 62east kur ka qene mediaset nga vitet 90 e kapja pa problem. Por per mendimin tim meqe paske motorr hype sat ne tarac e pallatit dhe leje ne hapesire 360grade, sot nuk vjedh njeri me koka, kablla apo motorre :).
Respekte Bled.

Reply With Quote

Qe keshtu vazhdo merru me bracket-at.
. Ca dun me bo ata, duan dhe me ja kalu topit me parabola(ti edi sa ka vendosur tpoi mbi piramide.).