Wydałem nową wersję wtyczki oznaczoną numerem 9.0.Głównym celem tej aktualizacji była całkowita przebudowa interfejsu użytkownika, dodanie nowej zakładki: Skins/Skórki, oraz poprawa stabilności wykonywania poleceń systemowych.Image Metody aktualizacji:
Aktualizację możesz przeprowadzić na trzy sposoby:
Niebieski przycisk: Bezpośrednio w menu wtyczki.
Polecenie Telnet: Poprzez konsolę systemową.
Plik IPK: Ręczna instalacja z paczki.
Image Kluczowe nowości i zmiany:
NOWOŚĆ: Sekcja Skins / Skórki: Dodałem zupełnie nową, dedykowaną zakładkę, która zawiera instalatory skinów. Teraz zarządzanie wyglądem systemu jest znacznie prostsze i dostępne bezpośrednio z panelu.
Nowy interfejs Dashboard: Przebudowałem układ na system Sidebar + Content. Całość zyskała nową kolorystykę (cyber-blue) i nowoczesny wygląd.
Podział na sekcje: Menu po lewej stronie podzieliłem na przejrzyste zakładki: Listy Kanałów, Softcamy, Wtyczki Online, Konfigurator, Narzędzia Systemowe, Backup & Restore, Informacje i Aktualizacja, Diagnostyka, Czyszczenie i Bezpieczeństwo.
Zmiana w NCam: Od teraz NCam instalowany jest bezpośrednio z feedu systemu (opkg), co gwarantuje dostęp do najnowszej wersji dostępnej na danym obrazie.
Poprawki UI: Ujednoliciłem wygląd wszystkich sekcji. Wyeliminowałem błąd "podwójnego zaznaczenia" – teraz fokus działa precyzyjnie i aktywna jest tylko jedna kolumna.
Wsparcie techniczne: W nagłówku dodałem mały kod QR wsparcia. Sekcja INFO posiada teraz ekran wsparcia z funkcją powiększenia (zoom).
Stabilność: Poprawiłem kompatybilność między środowiskami Py2 i Py3 oraz zoptymalizowałem wykonywanie komend systemowych.