Hi bulgary,ima li jiwi tuk.
Hi bulgary,ima li jiwi tuk.
има,има!!!!
Vsi4ko opira do parite 6te sabiram dano padnat cenite malko gledah Deambox 1020 lv male se edno si kupuva6 kola
Той дори и да не му падне цената си я заслужава
Жалко 4е за българите в Бг им идва малко солено.
При средна заплата 300-500лв.
@the shaman
Kakvo gledash s Dreambox pove4e v momenta ot TPS i Cabo? Bez CS pazbira se. Ne mi se davat tolkova pari za niakolko programi v pove4e, ta iskam da sravnia. Az gledam gornite dva paketa s edin patched priemnik Starsat za 130lv. Pri 8 pati razlika v zenata o4akvam da gledam 8 pati pove4e programi /pone/.
Както се казва всеки знае него си. И аз скоро бях решил да си взема и Dream7020S даже си го бях поръчал, ... но се отказах пак заради парите. Просто в БГ това си е една глезотия квото може да се гледа се гледа с дрийма и с другите, но за разлика от другите дрийма е с Lınux software, което предполага голяма гъвркавост. Определено следващата ми глезотийка ще е DreamBox 7020S или следващата HDTV версия, пък който каквото ще да казва за него.
@Savımbı-->Трипълдрагона съм го виждал само на картинка и в списанието Telestellıte International в статия. Така, че ако може да кажеш кое му е по доброто в сравнение с Мечтата ще се радвам. Предполагам, че картината му е с по-добро качество най-малкото.
Потвърждавам К-700 с очите си видях как работи като шеринг само проблема е да си намериш читав сървър и .... да си плащаш, а тук проблема е че май всички искаме да гледаме и да не плащаме, нали? Или с други думи казано да си чешем крастата с това защото да вадиш пари ако не се занимаваш и не продаваш просто забрави.Originally Posted by k-700
Приятел,никаде не съм написал че с този приемник се гледа всичко,нещо се бъркаш.Аз съм на същото мнение,че квото се гледа с него същото е и с един "обикновен" Каон или Нета или квото се сетиш.Но като евтино и най-добро просто няма смисъл да спорим.Originally Posted by pfloyd
Ти гледаш с Звездата това което гледат и другите,и не трябва да го изтъкваш,тук не става въпрос за-Това е боклук,вземай онова![]()
Грешно си превел казаното.
Приемника си има плюсовете и то доста,и който е работил с него съм сигурен че няма да го замени за друг от 120лв.
Ако така продължим разговора навлизаме в друга среда-кое е най евтино и същевременно най добро.
А това за 8 пъти разликата,ако очакваш да гледаш съответно толкова пъти повече хак,ми няма да стане ако ще и 50% разлика да има в цената
Vsi4kite priemnitsi vur6at edna i su6ta rabota,zavisi kakvo iska6 da gleda6 i za kakvo da go izpolzva6.Sled kato ne znae6 kak se izpolzva i kakvo da zaredi6 v nego.Moje da e ot 1500lv. A da vur6i rabota za 100lv.
Vsi4koto e pazar na golemite ribi,a nie da se pravim na otvoreni,i 4e otvarqme tova i tova.Sled vreme 6te pusnat ne6to novo i novo.....
Te ni puskat muxi i nie gi lapame.........ne e li taka.
Четох някаде че, разработчика на кодировки дава гаранция 3 год и на 2год сам си я разбива и ние гледаме1 год. Пак нова кодировка 1 год разработка всичко се плаща ако не поръчат си нова разработка гледаме тв