Swan1:
Хе,напълно си прав че всички приемници вършат една и съща работа(почти), обаче ако за даден приемник не се обновява софта и кво правим тогаз.Аз също виждам приемници който са под цената на Дриима и имат доста "екстри", но както и по горе казах тук доколкото разбрах се отнасяше за това дали въпросния приемник си заслужава цената.Е верно че същата варира,но според възможностите. Аз лично не се наемам да говоря за и против някой ресивер,тъй като според мен същия трябва да се купува по предназначение. И да се върнем пак за софтуерната подръжка,преди време попаднах на приемник сглобен в Бг мисля че беше от Дейзи Мултимедия, та въпросния приемник за момента беше с софт който отваряше всичко дори и за времето си ТПС крипта който все още бе в разцвета си. И кво стана, въпросната фирма продаде определена бройка от тях предимно на кабеларки и съседни нам държави и в един момент казаха Стоп спираме да произвеждаме тоя продукт.И кво стана,ни софт ни подръжка.Именно за това в по предния си пост казах че е хубаво да се заложи на нещо доказало се,а вече ако някой не може да си го позволи, еми има и от 120лв.

Reply With Quote