Да прав си, дали вече са се изчерпали темите за дискутиране?![]()
Да прав си, дали вече са се изчерпали темите за дискутиране?![]()
еми щом е така нека почнем да говорим празни приказки...
хихи
много се-кефя, защото след две седмици става година от както имам система за гледане на сателитна телевизия.
открих доста интересни неща за този вид телевизия и доста голямо разнообразие от канали, което ме направи доста претенциозен към това което се предлага в България (като телевизия).
Не само че качеството на картината е лошо, но и самите предавания..
прекалено много реклами и глупости и почти никакви качествени предавания.
а и като имаш по 100 канала за всяка тематика, може да не ги гледа'ш всичките, ама поне в момента в който имаш време да гледаш каквото и да е имаш достатъчно богат избор, за да намериш нещо което те интересува и да го гледаш, а не както е българските пакети да трябва да се примеряваш с хилядите часове реклами и след това абсолютните бози. (на компютъра имам СС2 на астра19.2Е, а в хола един от БГ операторите).
много ме е яд, че си купих пълното оборудване, което ме навежда на мисълта, че ако някой иска приемник с абонамент за година да ми пише лс. хихи за съжаление подцених факта, че с един приемник не може да се гледа на два ТВ. и наще никак не са доволни и искат да минават на кабеларка.
дай цена![]()
А как мога да си обединя сигнала от двете чинии, защото сам с един приемник?
vzemaş edin Diseq i tolkova
Благодаря, ще си взема.![]()
имам карта на криптоворкс за itv partner можели да презаредиа картата 4рез програма![]()
как мога дазаредиа карта наitv Partner 4РЕЗ ПРОГРАМА
Не става номера![]()
По-добре си намери сървър за ш****г![]()