Zdraveite vizdam 4e tozi forum se dvizi v pravilna posoka bihte li mi obiasnili za Brutto mnogo me interesuva za itvOriginally Posted by balkan
![]()
Zdraveite vizdam 4e tozi forum se dvizi v pravilna posoka bihte li mi obiasnili za Brutto mnogo me interesuva za itvOriginally Posted by balkan
![]()
zdraveyte!az sam s sky star2 i progDVB!ima li nykoy ot vas takava karta za da obmenyame opit!!!!mnogo se radvam che otkrix tozi forum bez CENZURA!![]()
az imam takava pitai na icq 260-138-619Originally Posted by gogobul
zdraveite,i az razbiram balgarski. ve4e i men me ima tukOriginally Posted by omega_man
Welcome.![]()
.A ti otkadesi.
zdraveite,i az razbiram balgarski. i mnogo se radwam ve4e 6o se sabirame tuk...
Zdraveite.I az sym ot BG. Nov sym v tozi vid zanimania i moje da vi dosajdam malko s typite mi vyprosi ama nqma na4in.Nqkoi moje li da mi kaje dali moje da se gleda HBO ot CYFRA+ paketa na HOTBIRD 13 EAST.
Zdravejte na wsichki nqma znachenie dali sa bylgari ili razbirat bylgarski. Radosten sym che ima naistina zasega necenzuriran forum w kojto move da si kavem nqkoq duma dopylnitelno bez nqkoj bigbrother da ni gleda i cenzurira..
Blagodarja predwaritelno na tezi koito sa postwali software za CW
A towa e programkata s koqto si zarevdah OPOSa ma neshto posledno wreme ne ostana nishto za gledane tam.
BTW nqkoj da znae nqkakyw software za preobrazuwane na OPOSsum 1.03 w 1.05?
@swan1: Ima dwe wyzmovnosti :Originally Posted by swan1
A za probi nikoga ne e kysno
- Proweri li kartata na drug priemnik ili modul;
- Kartata da e neshto precakana togawa se obadi na ITV te SA DLYVNI da ti q smenqt! Na dogowora trqbwa da im imash telefona.
Eto ti go OS updatera ma ne moga i az da go podkaram. Inache sym syglasen napylno sys SwAn1 i ViTaNeLi. Dano da ne stane i tuk malko bylgarska rabota!Originally Posted by balkan
![]()
![]()