Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: DREAM 500S - Introducere keys din telecomanda

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Introducere keys din telecomanda

Pfaaaiii, pai daca e cu poze atunci cred ca o sa inteleg :P

Multam mult de ajutor. Ma pun cu burta pe....bits...si mai pun intrebari cand ma incurc.

Multam si pentru rabdare...

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Asaaa...sa mai fac un update la ce am mesterit zilele astea: mi-am pus un nabilo 0.8, gbox si mgcamd pe DM. Update-ul de key pt mgcamd il fac cu fisierele gasite aici pe site, si mai bag in softcam.key si alte chei, postate de diversi useri, cu SoftCamEditor 5.5.

E funny, dar tot rasar intrebari :)
    - desi la unele posturi mi se inverzeste patratica corespunzatoare tipului de criptare, cum ca emu ar decripta imaginea, se aude sonor dar nu se vede nimic...aveti idee de ce?
    - ce pot face cu gbox-ul, cat timp eu n-am nici un card de sharuit?...am vazut pe un alt site ca pentru ccam, newcmad si camd3 sunt servere gratuite la acre te poti lega...exista asa ceva si pt gbox?
    - cum pot afla ce mac address are DM-ul?

Multam. Zi buna

RO-minatress Trinity's Avatar
    Uploads
    443

Bravo Domne ... vad ca misti un pic !
    Eu ti-as recomanda sa iti pui imagine de la GEMINI !!! Are cel mai mare support si este cea mai stabila !
    Unele canale chiar daca inverzeste patratica nu decodeaza totusi ... sunt si alti factori care contribuie la asta ...
    Cu sonorul este vorba cu siguranta de canalul ANTENA 1! Astia transmit mereu sonorul NECRIPTAT !!!

Nu stiu unde ai gasit servere cu CCam GRATUIT ... ca as lua si eu vreo 3
    Sharing cu Ccam sau gbox este similara ... numai unele fisiere(putine) difera ... Asa ca poti incerca cu aceeasi linie si pe gbox la acel server si trebuie sa iti mearga ...

Pt. ce iti trebuie adresa de MAC de la DREAM ???
    Asta iti trebuie de obicei la router ... pt. a il configura si atit ....

BAFTA

Junior Member
    Uploads
    0

asa...pana la urma, ca sa nu-mi albeasca parul de tot, am pus pe dream un backup pus pe net de satandream...e o imagine gemini, cu camd3, cccam si newscs, ultimul legat de primele doua...

cu inverzirea patraticii am mai studiat si se pare ca imi trebuie nu stiu ce plugin, echivalentul vplug-ului, sbl sau sbc se numeste...n-am adancit studiul...

asaaaa...cu serverele gratuite...am gasit cate ceva pe net, in afara de ce mai pune bigman pe aici si pe alte situri: am dat o cautare pe google "deskey: 01 02 03 04.....14", sa-mi gaseasca exact suita asta...singurul server care e constant online e unul cu polsat, dar care imi convine ca deschide hbo-uri, cinemax-uri, descoperici si alte chestii interesante...

MAC-ul il cautam pentru ca eu dau net dream-ului intr-o configuratie mai ciudata...ca sa nu trag fire prin casa am un router care da net la laptoape si mobile, iar net dau dream-ului prin alt router, care e legat de reteaua wifi mama ca repetitor...ideea e ca am pus pe router acces restrictiv prin MAC si imi trebuia MAC-ul dream-ului ca sa fie recunoscut de retea....am gasit si cum se face asta, printr-o comanda data pe telnet...

:) cam atat deocamdata...revin cu noutati cat de curand...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Advertise Here