pomos za kaon model ksf 511z h/w 16.00.a1 ubaciosam pogresan botloader i sad nece ni displej da zasveti ako zna neko kako da ga vratim u prethodnim stanju nek mi pomozi zahvalujem se vam unapred
pomos za kaon model ksf 511z h/w 16.00.a1 ubaciosam pogresan botloader i sad nece ni displej da zasveti ako zna neko kako da ga vratim u prethodnim stanju nek mi pomozi zahvalujem se vam unapred
nisi ubacio loader vec sa pogresnim loaderom sw.jel tako ili...
drasko nisam ubacio s/w ubacio sam neki botloader sa naznakom 6.1.9v4 probao sam da ubacim drugi botloader ali nece i neznam kako mogu da ga odblokiram.
Evo sa ovaj program bl_reader_22 prikazuje samo koi botloader imam na reciver .
Nasaosam i neki upatsva pise ovako 3x exit pa 1 put mute ali nista ne se desava
Ako zna neko da je imao isti problem nek bude lubezen za pomos
inace ne radim s tim resiverom ali raspitat cu se ,pa da rijesimo tvoj problem
bicu puno zahvaljen da neko zna da pomozi da oporavim svog kaon pozdrav svima
Pozdrav svima,
Treba mi malo pomoci oko DM 800 gemini 3.70 i rqcamd . Kad instaliram sve i restartujem emu posle nekoliko minuta na ekranu se pojavi poruka da su kljucevi update ali i dalje nema slike. Tako je za oba provajdera DN i bev ( ja se nalazim u USA). Ako mi moze neko pomoci kako da proverim imam li sve potrebne fajlove ubacene u DB. Ako skinem emu preko Blue panel i instaliram ga koje jos fajlove treba da ubaci da bi emu funkcionisao ispravno.
Hvala
Pozdrav
Radim veq davno sa kaon sve vrste sw i modelima, a sa vazim kaon treba da se radi JTAG i je dosta komplikovano, puno uspeha![]()
Mozel mi ko pomoci da otvorim Pink imam Optikum 4100C na Humaxu oce al za Optikum neznam gdje da skinem unaprijed hvala Cao