merhaba
kart icin bilgi verebilirmisin tsk'ler
Kebap Card
124.99EUR
indirim fiyati 99.00EUR
ISO 7816 Smartcard
Flash: 72 kB
Eeprom: 72 kByte
Crypto: Yes (RSA)
Protokoll: T0, T1, TE
Language: ASM, (C)
Programmable @ 3.57 MHZ
Programmierbar mit Smartmouse,
ProgBee und anderen Programmern
ORIGINAL Kebap CARD
bir az arastirdim ve 7 derece ve 42 acik oldu yaziyor yani kirmislar
Yeni KemalCard ile asagidaki kanallari izliyebilirsiniz :
Halk TV - Shopping TV - Ata TV Ses TV - Perviy kanal Europa Kanal B - E!Entertainment Fox Life - Mezzo - BBC Prime
Extreme Sports - Eurosport 2 - Akıllı TV EuroNews - MTV Türkiye - E2 - NTV Spor 24 TV - Fashion TV Europe - TV Net
DiziMax - Samanyolu TV - Zone Reality Lig TV - Perviy kanal Europa Memleketim - TürkMax - Show Plus
Hallmark Channel Turkey - Wedding TV Baby TV - TV 5 Monde Europe - iz TV - Flash TV
Yumurcak TV - Samanyolu Haber - Power Türk Crime & Investigation Network - BabyFirst TV
NTV - KanalTürk - CNBC-E - CNN Türk BBC World News - MovieMax 1 Cartoon Network Türkiye - TV8
Bloomberg Europe - Kral - Kanal T
DigiTurk Info Saudi Arabian TV 1 - Kanal A Show TV - Kanal D - Jetix - Sailing TRT 3 - Jetix Play - VIP TV - Show Max
Lig TV MyMax - CNN Int - Rai 1 - HaberTürk Gold Max 2 - SporMax info card
Lig TV Ticari - FBTV - Al Jazeera English TGRT Haber - Fox Sports Vizyon Aktif Star - Home TV - MCM Top
Karadeniz TV - VH1 Europe A National Geographic Ch - The History Ch Nickelodeon Turkiye - Mehtap TV
National Geographic Channel Wild
arkadaşım daha açıklayıcı yazarmısın kart nerden temin edilir loderi varmu hangi modüllerde çalışır
Birader nerden buluruz bu karti
Alooooooooo
slm millet buyurun buradan bulabilirsiniz ama ben tavsiye etmem cunku bakarsin 2 ya da 3 ay sonra dosya gelmezse elinizde kalir ayni opos kart gibi
http://www.digital-smartcard-store.com/
para tuzakları...
Geçen seneki OPOS um arabanın ön dikizinde sallanıyor iyi bir aksesuar olduu.........Yer olsaydı bide bunu alırdım ...
uzun zamandır kırık