Originally Posted by
Wingsofdarkness
miri01 ke nje parabole te tille ti? na trego dicka me shume, si eshte kualiteti dhe sa pozicione kap me te.
kurthua nuk ben per shqiperi per ca arsye nuk ben? nqs une nje nga nje arrij te nxjerr nga 42east deri ke 30w ca me pengon po te kisha nje te tille qe me nje parabole ti merrja te gjitha, nqs i gjithe impjanti im perballon opsionet, dua te them aparati lnb, diseqc jane ok per nje impjant te tille ca me pengon mua te kem sinjal nga te gjitha?
denipavla, nuk e di me parabole 100 mund te besh ate qe kerkon ti, por une e kam 130 dhe kap ASTRA, W2, HB dhe THOR, per Thor kam bere nje modifikim tek Bracket, majtsja e kokes, kam shtuar nje shufer pak me larg djathtas qe te nxjerr THOR dhe e kapa me 75% kualitetin, me 100 sa thua ti nuk e di a arrihet, por edhe besoj se mund te arrihet, thjesht bej dicka vete, nje mbajtse koke, dhe largohe 10cm nga e koka e fundit djathas dhe ngreje pak me lart se te tjerat, rrotullohe koken pak majtas. por do te doje ca kohe, une e bera keshtu mora tv ne tarace dhe e lash aparatin tek thor dhe ke nje frekuence e forte me sinjal, mora koken duke e mbajt ne dore, dhe duke e gjetur pozicionin me dore leviz lart poshte majtas djathtas, por e ke parasysh nga pak levizijet, pas shume perpjekjesh arrita te kap pak sinjal,sapo fiksova se ku duhet bera nje matje dhe keshtu bera mbajtesen dhe me ca prova arrita te nxjerr dicka. Thjesht do perqendrim, kohe, dhe i cike durim.