Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: ore shikoni ca behet ketu

Senior Member
    Uploads
    0

Re: ore shikoni ca behet ketu

Quote Originally Posted by Wingsofdarkness View Post
    miri01 ke nje parabole te tille ti? na trego dicka me shume, si eshte kualiteti dhe sa pozicione kap me te.
    kurthua nuk ben per shqiperi per ca arsye nuk ben? nqs une nje nga nje arrij te nxjerr nga 42east deri ke 30w ca me pengon po te kisha nje te tille qe me nje parabole ti merrja te gjitha, nqs i gjithe impjanti im perballon opsionet, dua te them aparati lnb, diseqc jane ok per nje impjant te tille ca me pengon mua te kem sinjal nga te gjitha?

denipavla, nuk e di me parabole 100 mund te besh ate qe kerkon ti, por une e kam 130 dhe kap ASTRA, W2, HB dhe THOR, per Thor kam bere nje modifikim tek Bracket, majtsja e kokes, kam shtuar nje shufer pak me larg djathtas qe te nxjerr THOR dhe e kapa me 75% kualitetin, me 100 sa thua ti nuk e di a arrihet, por edhe besoj se mund te arrihet, thjesht bej dicka vete, nje mbajtse koke, dhe largohe 10cm nga e koka e fundit djathas dhe ngreje pak me lart se te tjerat, rrotullohe koken pak majtas. por do te doje ca kohe, une e bera keshtu mora tv ne tarace dhe e lash aparatin tek thor dhe ke nje frekuence e forte me sinjal, mora koken duke e mbajt ne dore, dhe duke e gjetur pozicionin me dore leviz lart poshte majtas djathtas, por e ke parasysh nga pak levizijet, pas shume perpjekjesh arrita te kap pak sinjal,sapo fiksova se ku duhet bera nje matje dhe keshtu bera mbajtesen dhe me ca prova arrita te nxjerr dicka. Thjesht do perqendrim, kohe, dhe i cike durim.
    FLM per pergjigjen dje u mora me te dhe arita ta kapja dhe me pak shane e bera per 20 min. E kapa shume shpejt si sinjal dhe nuk i ste keq 82%.
    FLM edhe njehere

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Po pse lodheni kaq shume more çuna,harxhoni ca lek e bleni nje motorr me "usals" dhe do bini rehat.une arrij te shoh nga 42 lindje ne 30 perendim

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

per mua nuk eshte njelloj me motor,

une kam 7 a 8 pozicione me dy parabole, kam 4 ne jug dhe 3 ne perendim. pa bere asnje levizje i kam ndare dy satelitet ne nje dvd LINE 1 LINE 2 e vetmja gje qe bej eshte nje buton para dhe nje buton pas per te shkuar tek sat 1 dhe sat 2. Gjeja me e thjeshte qe kam bere eshte kjo metode.

Po te kisha motor nuk do rrija nje sek rahat tek nje pozicion por do e luaja ferrc percc dhe asgje nuk do shikoja, dhe nga keto luajtje motorri nuk do ta kishte shume te gjate jetesen.

Per mua nuk eshte praktike. Ishte dikur por jo me tani "per mua"

Member
    Uploads
    0

per mua nuk eshte njelloj me motor,

une kam 7 a 8 pozicione me dy parabole, kam 4 ne jug dhe 3 ne perendim. pa bere asnje levizje i kam ndare dy satelitet ne nje dvd LINE 1 LINE 2 e vetmja gje qe bej eshte nje buton para dhe nje buton pas per te shkuar tek sat 1 dhe sat 2. Gjeja me e thjeshte qe kam bere eshte kjo metode.

Po te kisha motor nuk do rrija nje sek rahat tek nje pozicion por do e luaja ferrc percc dhe asgje nuk do shikoja, dhe nga keto luajtje motorri nuk do ta kishte shume te gjate jetesen.

Per mua nuk eshte praktike. Ishte dikur por jo me tani "per mua"
    per mua ngelet alternative e mire se ke mundesi te shohesh shume satelite pastaj po more nje motorr te mire reziston,te pakten une flas per rastin tim

Senior Member
    Uploads
    0

Edhe une kam nje motorr STAB prej 4 vjetesh me te cilin kap 15 sat.Pavaresisht se ka pak xhoko mekanike , per kohen qe e kam ne perdorim eshte me me leverdi se antenat torridale qe jane te shtrenjta dhe kapin pak satelite.

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by lorderon View Post
    per mua ngelet alternative e mire se ke mundesi te shohesh shume satelite pastaj po more nje motorr te mire reziston,te pakten une flas per rastin tim
    persh!
    Nje pyetje kisha une, sa here e leviz parabolen ti ne dite?. Sa here e ben ate rrugen nga 40east deri ne 30west?

gjithe te mirat.

Member
    Uploads
    0

persh!
    Nje pyetje kisha une, sa here e leviz parabolen ti ne dite?. Sa here e ben ate rrugen nga 40east deri ne 30west?

gjithe te mirat.
    pershendetje mund te qelloj ta leviz 3-4 her ne jave se s'merrem vetem me satelitin kena dhe pune te tjera por kjo eshte per eksperience personale,
    kush gjendet mire me multifeed e kush me motorr,eshte si puna e asaj reklames:çkeni ore keshtu me pelqen

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

hoho... 3 here ne jave, une smund te rri dot aq kohe. me kujtohet kur kisha nje motor nga vitet 95-96 mbaj mend qe e luaja aq shume sa e prisha fare. qe nga ajo kohe skam marr me asnje lloj motori, por kur dolen switch-diseqc kjo per mua ishte zgjidhja me e mire, dhe mbetet.

flmn per bashkbisedimin.

VIP Member
    Uploads
    109

bashkohem me wingsof.....sepse plako sa me shum leviz pjaten humb 1 te qinten e milimetritmsa nje muaji shiko sinjalin pak.....sidomos kur ke ere ....

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Advertise Here