a ka njeri qe te beje sharing nga ju o shqipetare
a ka 1ndo 1 person qe perdor linux dhe sheh me dream apo tjeter
kjo duhet te jete tema qe duhet te nxjerim
ne qofte se ka te shkruajne ketu
a ka njeri qe te beje sharing nga ju o shqipetare
a ka 1ndo 1 person qe perdor linux dhe sheh me dream apo tjeter
kjo duhet te jete tema qe duhet te nxjerim
ne qofte se ka te shkruajne ketu
valla shqiptart si te lodhete per cardsharing sdi kerkush spo lajmerohet edhe une kom kerku naj cardsharing prej shqiptareve
Kam nje humax 5400 a mundet dikush te ndihmoje me qellim te bej sharing
Mos u lodhni kot se shqiptaret nuk te ndihmojne per sharing
Tung kalofshi mire
pse more nuk te ndimonje shiko se qfare behete ne sesionin FREE CARDSHARING le te postoj ketu se qka kan ne dist 1 dhe 2 si qdo prezantim tjeter i njonje serveri qe po shohim ne kete forum
Per sharing ka shum info ne shum forume por eshte pak pune e lodhshme me shpjegu nga fillimi,,duhet me lexu pak ne fillim qe te krijosh idene se si funksionon,,dhe me mbas merr dhe shpjegime nga shum njerez te cilet jane profesore share...![]()
pyetje: eshte e vertet qe me kart sharing funkionon pak a shume keshtu
ngrehet nje server dhe merr te dhenat nga aparati dhe karta prsh karta SKY, zgjedh nje kanal ne transmetim persh SKY Cinema, serveri kete kanal e transmeton nepermjet Internetit ne menyre Stream, dhe te tjeret qe jane pjese "members" te serverit ose jane persona qe admin i ka ne friendlist ose miqte e shikojne ne grup si kanal STREAM LIVE, por vetem nje kanal mund te shofesh te tille ose me sakte kanalin qe ka zgjedhur administratori.
A FUNKSIONON PAK A SHUME KESHTU?
une keshtu kam lexuar, ose me sakt pak a shume keshtu kam lexuar, doja te dija e kam kuptuar ne rregull apo gabim.