Pershendetje forumi!Kam nje aparat Starsat SR-X50cuUSB.Dua te gjej celesat e RaiAfrica,Asia dhe ti fut ato ne aparat manualisht,por nuk mundem dot.Ju lutem anetareve te forumit te me ndihmojne.Me respekte,Juristi!
Pershendetje forumi!Kam nje aparat Starsat SR-X50cuUSB.Dua te gjej celesat e RaiAfrica,Asia dhe ti fut ato ne aparat manualisht,por nuk mundem dot.Ju lutem anetareve te forumit te me ndihmojne.Me respekte,Juristi!
59 61 37 f1 11 53 84 e8. shtyp menu pastaj butonin e kuq, dhe fut codin manualisht. ok
Rai eshte auto ne updatet e fundit nuk keni pse ti futni codet me pult.
Nuk eshte auto shoku. Thjesht kodi eshte i perfshire ne Firmware. Pastaj Rai Afrika po vete gati nje vit qe nuk e nderon kodin, ku ma gjete ti auto.
Faleminderit per kodet,por me duhet Provaideri,Indexi i Raiafrica,Asia qe ti fus kodet,ju kujtoj qe kam nje aparat Starsat,SR-X50CU USB.Me respekt,Juristi!
Kam degjuar se aparati SR-X50CU USB krahas formateve MP3, MPJG,lexon dhe formatin DVX.Une e kam provuar por,nuk e kam hapur dot.Nese ka ndonje menyre per te lexuar DVX ju lutem ma tregoni.Me respekt,Juristi.
E hape si teme me vete! Perse poston dy here te njejten kerkese???