Pershendetje "Forumi".Gjeta celesat e kanaleve TPS por,nuk mund ti hedh manualisht pasi jane me qindra.A ka ndonje menyre me te thjeshte per ti hedhur ato?Me respekt,Juristi. P.S. Ju kujtoj se kam nje aparat starsat SR-X50CU USB.Faleminderit!
Pershendetje "Forumi".Gjeta celesat e kanaleve TPS por,nuk mund ti hedh manualisht pasi jane me qindra.A ka ndonje menyre me te thjeshte per ti hedhur ato?Me respekt,Juristi. P.S. Ju kujtoj se kam nje aparat starsat SR-X50CU USB.Faleminderit!
As mos te te shkoje ne mendje t'i hedhesh me dore. Duhet te presesh softin e radhes qe Hap TPS-te Auto. Eshte e vetmja mundesi!!!
nuk ka mundsi ti hedhesh me dore sepse ka shum ,,e as me usb vetem me null kabel ;;;ato çelsa i gjen ne tps service pack,,,,key bin;;;
Nuk ke asnje zgjidhje me SR-X50CU USB per te pare TPS me bin ditor. Per momentin ky aparat nuk e ka kete suport.![]()
Per cfar loaderi e ke fjalen ?
Valle nuk te ka shkuar ne mendje se aparati ka edhe USB??????????
Te them te drejten nuk e di se c'fare loaderi kam dhe funksionin qe ai kryen.Nese ka mundesi me tregoni si azhornohet aparati nepermjet firmwareve qe shkarkohen nga PC? Aparati im eshte STARSAT SR-X50CU USB. Faleminderit!