imam problem sa opticum 4000c ne mogu ubaciti novi sw sa rs 232 kabelom neki su mi rekli da mogu popraviti to samo sa jtag-om ali ja nemam pojma kako se to radi molim vas da mi netko pomogne ali ako moze malo detalnije
molim vasssssssssssssssss
imam problem sa opticum 4000c ne mogu ubaciti novi sw sa rs 232 kabelom neki su mi rekli da mogu popraviti to samo sa jtag-om ali ja nemam pojma kako se to radi molim vas da mi netko pomogne ali ako moze malo detalnije
molim vasssssssssssssssss
alat za opticum c serije
nemoj jos pokusavati s jtagom..jer mozda je problem u alatu..
ako ne uspijes ovako..javi se ponovo
mici2 probao sam to ali opet isto nece pa nece ali ipak hvala sta si se trudio da mi pomazes
morao bi mi reci sta si tocno napravio ..pa da ne mozes ubacivati sw u resiver....jer ako si pokusao ubaciti krivi sw...resiver je spreman za jtag...
pa kao i uvjek ubacio sam nove sw nekoliko puta od 1239 do 1244 i sve je bilo ok i kada sam probao 1245 nije islo a sw je bio dobar jer je moj prijatelj ubacio u svoj opticum 4000c,probao na sve nacine ali nece
ajde pokusaj ubaciti neki stari sw...i promjeni listu kanala...
mici probao sam sve moguce variante ali nece pa nece stare sw,naj nove, probao sa ali upgrade,sa toolbox,sa onim sta si mi preporucio ali neceee
![]()
Probaj vratit resiver na fabricko podesavanje.
ako mozes mi objasniti sta ce se desiti ako vratim resiver na fabricko podesavanje