Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 58 of 58

Thread: Kebap card d.t. File (gÜncel)...

New Member
    Uploads
    0

Re: Kebap card d.t. File (gÜncel)...

Quote Originally Posted by turkteam View Post
    len serefsiz sen kimsin ki millete hakaret ediyorsun.birde utanmadan arlanmadan kufur ediyorsun ve kufur etmeden burdan devam edin diyorsun.sen benim tirnagim kadar olamazsin ki ben yillardir bu isin icindeyim sen daha emeklerken biz bu islerle ugrasiyorduk.sen kimsin ki dt yi cozecen senin daha kendi adini bile bilmediginden eminim.ders istersen gel sana ders vereyim de az bil;gin olsun.sen karsindakini enayi zannediyorsun galiba bos dosya vermisde kart bosmusda kart hayalden ua yapmisda gammacardda bos geliyor o neden acmiyor senin bu ogrendigin bilginin taaa neresine anlarsin.insan ol bu dunyada rusla polonla gezersin allah katinda da kazanlar icinde yanarsin diger tarafida unutma.ki allah katinda en buyuk gunah kul hakkidir bunu rus kadini ile odeyemezsin.seni orda ruslarin seyine sokar cikarirlar onuda hic unutma.gorduk opos zamaninda da adam satti satti sagda solda yedi senin gibi milleti enayi yerine koydu.noldu sonucda ailesinden oldu simdi bir ekmege muhtac geziyor ve arkadaslari yardim ediyor cebine hacligini koyuyor.kul hakki odenemez bunu anla allah inan bir yerden cikarir tabii adam olan anlarsa.

hayatda kufur etmezdim ama sen bu yazinla zorladin beni ve sikdir ol nerde dosya sunarsan sun ama once insanlikdan nasibini alda gel.ben yalandan insani napayim ki insan insan olmadikca

paylasimla alinan server hic olmasa senin gibi pisliklerin yeri degil kimseyede kalleslik yapmiyorlar adam ugrasiyorsa bir sey oduyor vaktini harciyorsa emeginin karsiliginida aliyor ama senin gibi kimseyi enayi yerine koymuyor ve ha bugun kapanacak ha yarin kapanacak gibi dertleride yok 7 senedir hic kapanmadan da devam etti paylasim.hic olmazsa senin gibi serefsizlere para vermedik.para kazandirmadik aldik ve izledik 7 senedirde hic kapanmadi halada izliyoz
    Slm,,

Agzina saglik dostum guzel cevap vermisin..
    Ama bana kalirsa sen bu salagi ciddiye alimissin..
    O isi gucu olmayan yapatigi tek sey kilavye arkasina gecip chat yapan..
    Kebapcard ile hic ilgisi olmayan salagin teki...bosuna tepki gostermisin..

Bu kebap kartinin arkasinda olan bana iki olasilik var.
    1-Bu isler ile ugrasan profesiyonel bir hack gurubu alman uyruklu..
    2-Digiturk..

Bana kalirsada %100 Digiturk..kartlarin kademeli kapanmasindan belli..
    Bende 7 senedir paylasim yapiyorum..
    Digiturku catir catir izliyorum hemde fulll olarak..

Burdan digiturk'e sesleniyorum srefiniz varsa biraz fiyatlari indirirsiniz..
    Ligtv'yi Senelik 300€ yapacaginiza 150€ yapin surumden kazanirsiniz..
    Bir milyon aboneniz varsa fiyat indirimiden bu belki 10 milyon olur..
    Ama yok siz bu hirsizligi devam edecekseniz siz bilirsiniz..
    Paylasim alalahina kadar devam edecek..
    Ne yaparsaniz yapin ne onleùi alirsaniz alin..

Hic merak etmeyin yeni cikardiginiz irdeto kartinida birt yerlerinize sokacaksiniz..

Yakindir onada care bulunucak ozaman ben sizi gorecegim..
    Bu kebap kartinin acisini sizden cok kotu cikaracaklar bu yaniniza kalmiyacak..

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Please Can someone tell me in English when are we going to get a new Kemal kebap D.t file for our Kebap cards please?

If no one is smart enough to make new Kemal kebap digiturk files then why not leave digiturk and make a new file for other provider like Orbit or S,View on this card?

Please smart file making people we need some new files for this card as it lays dead now

New Member
    Uploads
    2

no files for kebapcard.and no s.view and other files for this card,first come os for kebap publik is

New Member
    Uploads
    1

arkamdan sallama arkadaşım senin paranla eğlenebilirim

nasıl olsa para keriz parası hepsi senin üzerine alınma
    kul hakkı diyorsun şöyle böyle

başka söyleyecek lafın yoksa o kart al münasip yerine tıpa benden dosya bekle tıpa yerine o dosyayı da kullanabilirsin

Member
    Uploads
    0

To the Kemal Kebap File makers

Dear Kebap file master friends we now need a new kemal kebap file for this card. Many of us are now left with a useless kemal kebap card and are feeling very disipointed.

Please kebap file masters could you bring out a new file for this kebap card or if that is not possable then could you give us a Kebap to Gamma coverter file so we may convert this kebap card to a Gamma to be of some use.

Thank you.

Göre Kemal Kebap Dosya yapıcılarına

Sevgili Kebap dosya master arkadaşlar artık yeni bir sürece ihtiyaç kemal kebap dosya bu kartı. Pek Çok abd şimdi ile sol bir işe yaramaz kemal kebap kartı ve iç çok disipointed

Lütfen kebap dosya masters'ın çıkardın yeni bir dosya bu kebap kartı veya değil possable sonra verebilir misiniz bize Kebap Gama'ya coverter dosya biz parasına mayıs bu kebap kartı bir Gama’ için bazı.

teşekkür ederim, sağol

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Owenski View Post
    To the Kemal Kebap File makers

Dear Kebap file master friends we now need a new kemal kebap file for this card. Many of us are now left with a useless kemal kebap card and are feeling very disipointed.

Please kebap file masters could you bring out a new file for this kebap card or if that is not possable then could you give us a Kebap to Gamma coverter file so we may convert this kebap card to a Gamma to be of some use.

Thank you.

Göre Kemal Kebap Dosya yapıcılarına

Sevgili Kebap dosya master arkadaşlar artık yeni bir sürece ihtiyaç kemal kebap dosya bu kartı. Pek Çok abd şimdi ile sol bir işe yaramaz kemal kebap kartı ve iç çok disipointed

Lütfen kebap dosya masters'ın çıkardın yeni bir dosya bu kebap kartı veya değil possable sonra verebilir misiniz bize Kebap Gama'ya coverter dosya biz parasına mayıs bu kebap kartı bir Gama’ için bazı.

teşekkür ederim, sağol
    Bu türkce yazindan hic birsey anlamadim türkcen zayif herhalde sadece sen anlarsin yazindan karban corban yazmissin

VIP Member Kalimero22's Avatar
    Uploads
    322

Arkadas cok sahane yazmis ne güzel benim hosuma gitti sü götlere para yedirmemek ne güzl oluyor bende 8 senedir cardpaylasim yapiyorum ve kapandi veya kapanacak diye hic ugrastigim yok madem Dt istiyorsunuz alin 5-6 kisi bir kart paylasim yapin
    su pisliklere para yidirmekten daha iyi zaten isin arkasinda Digitürk var ayni cerebro veya Didem veya Anacondacard gibi
    abone saysis düsünce milette böyle kart satiyorlar ve bir kac ay baktiriyorlar sonra kapatiyorlar sizi alistiriyorlar kapandimida duramiyorsunuz ve sonra sabirsizliktan duramiyorsunuz gidib mecburen abo yapiyorsunz

benim diyecegim bu kadar

Selam Kalimero22

New Member
    Uploads
    0

sharing diye bi şey var dimi ogrenın onu yapın kartlar bahane parakaptırmayın

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Advertise Here