Ishim bashk por fatkeqesisht disa shqiptarve nuk iu konvenonte ajo dhe forumi sulmohej qdo dit si dhe spiunohej ne host se merreshim me pirateri ndersa antart e forumit aspak nuk i dilnin ne mbrojtje forumit se paku me ndonje post perkrahje dhe kur e pam se antart nuk jan te interesuar per forum atehere e mbyllum forumin.
Nje nga ata qe e sulmonin forumin pa nderprer ishte edhe njeri qe mu duk se e pash ketu "trimi606" i cili edhe krenojeh ne disa forume gjoja shqiptare se po e sulmon kosovasatin.
Personalisht ende nuk kam vullent per hapjen e forumit po telefonatat dhe emailat qe i marr qdo dit nga ish antart e forumit mund te rezultojn me rihapjen e forumit.
tung
edhe nje sugjerim po qe se ka mundesi. un sdo isha dakort me emra krahinash si psh; kosovasat-laberiasat-cameriasat-malesiasat etj se psikologjikisht tregojne largim-ndarje.
po te jesh shqiptar me ndjenje e gjak e titullon me nji emer qe ti bashkoje te gjithe shqiptaret e sferes satelitore kudo ku jane ne bote dhe jo te ndjehen sikur jane te ndare psh kosovasat? o qeka per kosovaret po kerkoj ndonje me shqiperine etj. nuk e di a u sqarova se sdu qe te keqkuptohem.
o dedea o shpirt njeriu. duhet ta hapesh kosovasat se me te vertete na mungon. ne krahasim me forumet e tjere shqip, ishte me modest por me shqiptar. nuk kishte ate fodullek dhe arrogance qe gjen ne forumet e tjere shqip. ishallah po te vejne punet mbare dhe e rihap forumin
new D+ Nagra3
Jipaa Card V2 Added:
DigiTurk on Eutelsat W3A at 7.0°E
Nova on Hot Bird 7A/8 at 13.0°E
Sky México on Intelsat 9 at 58.0°W
Sky Brazil on Intelsat 11 at 43.1°W
NTV Plus on Eutelsat W4 at 36.0°E
Working systems :
Canalsat Caraibes in Intelsat 903 ( 34.5°W )
Sky UK in Eurobird 1
TVCabo in Hispasat
Premiere (Conax) in Astra
LA7 in Atlantic Bird 12°
Digitalb in Eutelsat W2
Digital+
Canal Nordic
Jazeera Sport in Hotbird
Bis Television
Arabesque in Hotbird
Jipaa Card V2_new D+ Nagra3 : Add Orange in Astra & Atlantic Bird new
po ti more e ke pasen ate forum veq me fitu nuk lajshe as me postu sene ne to gjithqka qe ka qen kuder perfitimeve tuaja personale ti i ke fshi ose jav ke futen bann sikur mu
ti ke pasen veq me fitu e ke pasen ni servertanin bile edhe qmimin ta kom diten sa e ke pasen se um ke ofru per mu lidhen ne ate server
Hajde rren hajde, po shume kina me hjek na si komb sa tka qisi njerz si ti.Me pas pas une ndonje perfitim prej ati forumi se kisha mshel kurr po tkisha nxan ne game online e ta kisha lshu psajkon e ta kish ba ma zi se kur ja ke sulmu forumin shiptart te konterstrajkut,po ti nime fmi te koke nese mendon se e kam mshel forumin per shkak te sulmeve tua po forumin e kina mshel mu per shkak te perfitusve te ndryshem qe perfitojshin me djersen ton.
E ti bann e ke hanger se ski lidhje me tru po u mundojshe me u ba moderator me kercnime.
Te njeten metod je mundu me ba edhe ne alsat me kercnime dhe je nje kopje e PM qe ja ke qu nje admini atje :
Mendoj se rrespektin e duhur e ke marr ne gameonline e sa per servera e ki gabim se une nuk a kam nje server po i kam 3 e kam edhe shume gjera tjera qe ti ski me i pas kurr e as nuk mundesh me i imagjinu.Title: tung per ty
Date: 16th January 2008, 02:36 AM
From User: lanyyy-hack
To Users: CC: xxxxxx
Text: per te mos e bere te madhe .lexo me kujdes bej qfar te them edhe azgje sdo te ndodh por nese reziston me kokefortesi ateher pasojat i bart ti tung mos thuj qe se kam ditur..
Se pari ju pershendes te gjitheve ..d.m.th lexone me vemendje qka jom tu dasht me thon se e kom cek ne shum foruma tjer ....i kom qeto kerkesa
1.mem bo moderator ne qet forum
mem respektu qysh um ka hije mu..
nese doni qe ky forum te egsistoj ende kjo me shum vlen per adminin e keti forumi...
pra kete gje e kam bere ne hsum forume e u futa edhe ne kete qqe te behem moderator...ju shtroni pyetjen pse te bejme ty moderator...une juv pergjigjna keshtu...
nese nuk permbushen keto kerkesa normal qe juv kuptoj juve adminav qe nuk e merrni kete sen serizoisht thuni nje femij qe lavderohet keshtu shkoni ma boni user cp bann edhe kete theard e fshini kejt kete e di por masi ti keni bere keto gjera.....ju i bini pishman gje qe jam shum i sigurt siq i ka ndodh njeri nder forumeve me te medha shqipetare kosovasat. pra qka keni me bo ju ju keni mem lyp mu mos me jav blloku webin mem thon ok dost po te bojm trainee moderator viq mos e blloko webin ee pas te ma beni bann ju nuk mundeni me me gjet mu ...mirpo per kete jam kujdesur une perseri duke jav lene ketu add per kontakt pra masi te keni fshir kete tem edhe masi tma keni bo bann..ju do te me kerkoni per kontakt qe me jav liru webin edhe mthoni ok qka dush pot bomi.....besoj qe jam kon shum i kjart ..... ja ku e keni add..
[email protected]
tani si ta postoj kete tem do te bllokoj per paksa me juv tregu qe ....asgje sjam ka rrej ....edhe tana folim per me shumm...nuk du me mu vanu shumm....ne add se jom tu pas qef me kon ma shpejt moderatr nse jo ateher te vetmit qe psojn jeni ju...tung ju pershendes shum ede ju uroj per kete pune te palodhshmee...tung e klm kejtve
Sa i perket kosovasatit ti ske pas shans me mshel veq je ra si shkak per me u mshel edhe une te falenderoj shume qe je kan shkaktar sepse as me mend smunesh me marr se sa me ka ba mire me ato sulme se veq qka kam humb kohe aty tu u munu me ju ba mire.
tung
P.S Per ata qe nuk e din lanyyy-hack dhe trimi606 jan i njejti person
Po aj ka qene hapur si kosovasat, tash ne nuk mundemi me ja ndrru emnin ne mbareshiptariasat,
po edhe pse e ka emrin kosovasat nuk do te thote se dyret jan te mbyllura per shqiptaret nga tjerat vise, perkundrazi jane mese te mireseardhur
Ne kemi pasur edhe admina moderatore e antare nga shiqiperia e maqedonia dhe s ka pase kurrfare problemi
Ai eshte mbyllur per shkak te spiunimeve te disa individeve per pirateri, gjera qe te gjiteh forumat i kane
E sa i perket keti individit, trimit me flete s po flas hiq ma se s ja vlen me hargju fjale per te se o hajvan krejt edhe mburret me te
Pershendetje