ore njerez, po hapni nje poste te re dhe shkruani sa te doni,mos e ngatrroni nagra3 me kosovasat
keto celsa qe jane ketu a punojne ne echolink
studiounivers pres pergjigje
Sigurisht qe Nagra3 do thyhet. Aktualisht ne Ameriken veriore Belli per Kanadane e ka aktivizuar edhe vetem receiverat me card sharing punojne. Pritet nga dita ne dite qe edhe DishNetworku ne USA ta aktivizoje edhe pastaj do ngelet thate gjithe ky milet qe she TV pa leke (perfshire edhe PPV-PayPerView qe ma shohin filmin 10 here ne dite kur por te qene regjistruar do u iknin 5$). Kjo eshte pune bisnesi, edhe po e theu njeri ketej algoritmin e gjejne ne dekompilator te tjeret.
Kam edhe une nje verejtje, ju nga kosova na flisnin pak me avash se do kerkoj edhe une si indjani perkthim anglisht pataj.
Ore ate punen e shkrimit e keni me mua ju por se di kush me ka perdor accountin per te postuar dhe me e keqja eshte se ja ka fut po.... kot pa lidhje. Gjithesesi e editova postin dhe mbi te gjitha ndryshova passwordin. Te me falni te gjithe.
o nino kane mbetur pak dite qe nagra3 te shperthehet dhe ti shikosh perseri D+&TV cabo>>>>>>>>>>>>>>>>>>thanks per komplimentat,une bej punen time asgje me shume,sidomos keto ditet e fundit,kam pase nje pene ne dubai
Shpresojme sa me shpejt sepse kaq keq sa tani jane mbyllur te gjithe paketat vetem Thor ka mbetur po dhe ai po kaloi si keta...