21.03.2009 Pending
24.03.2009 Payment received
24.03.2009 Shipped
30.03.2009 Tην Πήρα στα χέρια μου!
Είναι έτοιμη κίολας και αυτή τη στιγμή βλέπω με αυτή!
SO FAR, SO GOOD! που λένε και οι Γάλλοι.
+1 από εμένα στο smartcard-store
21.03.2009 Pending
24.03.2009 Payment received
24.03.2009 Shipped
30.03.2009 Tην Πήρα στα χέρια μου!
Είναι έτοιμη κίολας και αυτή τη στιγμή βλέπω με αυτή!
SO FAR, SO GOOD! που λένε και οι Γάλλοι.
+1 από εμένα στο smartcard-store
στα αρνητικά να σημειωθεί :
1) Ότι πλήρωσα 15,50 ευρώ για Express Shipping και το ότι στο φάκελο
γράφει 8,50 ευρώ !!
2) Ότι το πακετάκι το βρίκα στην είσοδο της πολυκατοικίας, δεν ήρθε συστημένο και αν
είναι έτσι γιατί ισχυρίζονται ότι τα πακέτα είναι ασφαλισμένα;Αν κάποιος το
έπαιρνε ποιος θα το αναγνώριζε μετά;.... !
Αυτο το site
http://www.topmegacard.com/product_i...ard-PLUS-.html το ξερει κανεις;
καλησπερα,παιδια!
σχετικα με το smartcard-store κατα την γνωμη μου ειναι το πιο σταθερο στην παραγγελια που θα κανεις!
μπορεις να πληρωσεις με ΙΒΑΝ ΝUMBER και στο συστημα sepa εφοσον πηρωσεις μεσω διαδυκτιου απο την τραπεζα σου!Προσωπικα,για δυο καρτες που παραγγειλα μου στοιχισαν 156,00+00,85 (μονο με sepa)=156,85 ευρω και τα παρελαβα σε 9 ημερες συστημενα και παραλαβη απο το ταχυδρομειο!![]()
Åãþ ðÜíôïò áêüìá ðåñéìÝíù, 14ç ìÝñá áõñéï! ÕðïèÝôù ðÜíôïò üôé ôï smartcard-store äå öôáéåé êáé üôé áí äåí Ýñèåéò óýíôïìá ìÜëëïí ôï ÷åé Üñðáîå êáíáò ôá÷õäñïìïò ç êÜðïéïò Üëëïò ðïõ Þñèå óå åðáöÞ ìå ôï äÝìá.
Áöïý ìïõ ëÝôå üôé ðáñáäßäïíôáé ÷ýìá êáé ïýôå óõóôçìÝíá, åíá ðïëý åýêïëï íá ÷áèïýí!
Áêüìá âÝâáéá íá ìïõ Ýñèåé, Please ìðïñåé êÜðïéïí íá ìïõ ðåé êáìéá éäÝá, êáôé ðïõ ìðïñù íá êÜíù, êáôé ãéá ðáñçãïñéá...! Ôïõò åß÷á óôåßëåé êáé ìáéë ÷èåò êáé áêüìá íá ìïõ áðáíôÞóïõí...!
Xilia signomi gia tin grammatoseira mou, den ksero ti egine!
ta ksanagrafo se greeklist:
Ego pantos akoma perimeno, 14 mera aurio!
Ypotheto pantos oti to smartcard-store de ftaiei kai an den erthei sintoma mallon to exei arpaksi kanenas taxidromos i kapoios allos pou irthe se epafi me to dema!
Afoy lete oti paradeidontai xyma kai oyte systhmena, einai poli eukolo na xathoun.