meta to mynhma se 4-5 meres 8a thn exeis
Ego tous esteila ena "varvato" mail merikes ores prin erthei i paraggelia mou,kai m'apantisane tin epomeni.Min viazeste paidia,an k einai dyskolo na perimeneis,k ego anipomonos imouna..![]()
Οχι.. δεν έχω στείλει mail (ακόμα), πάντος η μεγαλύτερη μαλακία που έκανα ήταν :
Express Shipping (Express Shipping to: GR : 3 lb(s)): 15,50 EUR
15.50 euro για Express Shipping!!!
Order history
21.03.2009 Pending
24.03.2009 Payment received
24.03.2009 Shipped
ακόμα δεν έχει έρθει πάντος...
πλάκα πλάκα πώς έρχεται; με ειδοποίηση συστημένου από ΕΛΤΑ ή με courier και με ποια εταιρία;
βασικά κάποιοι έχουν παραλάβει ήδη, καλό θα είναι να μας πει κάποιος από αυτούς...
για να μην παριμενετε τα μαιλ μιας και απανταει αργα,καντε τον προσ8ηκη στο σκυπε smartcardspl
ειναι συχνα ονλινε και απανταει αμεσως.παντως αργουν να ερθουν απο την στιγμη που τις στελνει 4-5 μερες χρειαζονται.
(express shipping to: Gr : 3 lb(s)): 15,50 eur...τι express εμενα απλο εστειλε με κοστος 3,50 και χρεωσε 8ε..
Αυτή ήταν η απάντηση του από skype...
express mail 3-5 working days
smartcardspl: normal mail 5-8 working days
δηλαδή μαλάκας με τι βούλα που λέμε όποιος πληρώνει 15,50 για express mail!
Καλησπέρα, εγω παιδια περιμενω κατι καρτες εδω και 10 μερες, φυσιολογικό λετε ή να αρχίσω να ανησυχω?
Παιδια εκανα χθες αγορα 3 γαμμα απο smartcard-store.com πληρωσα μέσο ιντερνετ και μου εκανε εντυποση που με πηραν σημερα τηλεφωνο και με πληροφορισαν οτι μπηκαν τα λεφτά και το πακετάκι εφυγε
σε πήραν τηλέφωνο?καλό και αυτό.. και λες μέσω internet, paypal ?