Παιδιά απο το ultra smartcard store έχει παραλάβει κανείς??? Έχω πληρώσει απο τις 17 Μαρτιου και ακόμα η παραγγελία είναι σε επεξεργασία... Έστειλα και 3-4 emails αλλα απάντηση καμία...
είσαι σε λάθος topic προσπαθώντας να βρεις λύση, κάνε μια αναζήτηση και διάβασε προσεκτικά. Το θέμα εχει απαντηθεί πολλές φορές.
Εγώ έχω πάρει απο αυτούς τους τύπους, η κάρτα ήρθε μετά από 10 μέρες περίπου (μαζί με τα Σ/Κ), δηλ. παράγγειλα Σάββατο και την πήρα στα χερια μου την μεθεπόμενη Τρίτη!!!
Το κουφό είναι, πράγμα που το ξέρετε όλοι σας ότι δεν απαντάνε, ούτε σε e-mail, ούτε αν έχουν πάρει τα λεφτά, ούτε αν έχεις κατά την παραγγελία κάνει κάποιο λάθος και θες πριν σου στείλουν να το διορθώσουν, ούτε..., ούτε..., κτλ, κτλ![]()
!!!
Να φανταστείτε ότι έχω λάβει την κάρτα εδώ και 1 μήνα και στο λογαριασμό μου στο site τους, φαίνεται ακόμα ότι επεξεργάζονται την παραγγελία![]()
!!! Δηλ. ούτε ότι έχουν πάρει τα χρήματα, ούτε ότι έχουν στείλει τίποτα... Ζήσε Μάη μου μα φας τριφύλλι δηλαδή....
![]()
Όταν μου ήρθε η κάρτα, περιττό βέβαια να σας πω, ότι έπεσα απο τα σύννεφα διότι μέχρι τότε έκλαιγα τα φράγκα μου...![]()
Τέλος η κάρτα δουλεύει μια χαρά... Απάτη πάντωςνα σε χρεώνουν ταχυδρομικά 8+ € και να βλέπεις στο φάκελλο του απλού ταχυδρομειου που σου στέλνουν να έχουν πληρώσει περίπου 3 €!!!
![]()
![]()
telika na kaneis ke ton stayrosoy k na anapsis ke 1 keraki...gya thn istoria den mas les ke poso soy kosthse sto synolo![]()
Όλα καλά παιδιά! Ήρθε σήμερα. Μόλις με ενημέρωσαν. Και εγώ τα έκλαιγα σαν τον φίλο mrmatchris. Aκριβώς η ίδια κατάσταση αλλα αίσιο τέλος.Έχω μείνει με ανάμικτα συναισθήματα και δεν ξέρω αν θα πάρω απο τον ίδιο...
Εγω περιμενω παραγγελια απο το smartcard-store. Το τελευταιο mail που μου ηρθε στις 17 του μηνος ελεγε κατασταση παραγγελίας "shipped" Πιστευα ότι θα ρχοταν σημερα αλλα τιποτα. Να περιμενω κι αλλο η να στειλω κανα mail. Βασικα εκτος απ το να στειλεις καποιο mail δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο ε? Η paypal ακουσα οτι δινει καποια εγγυηση επιστροφης χρηματων, ησχυει?
Μέχρι πριν 2 εβδομάδες πίστευα ότι η Duolabs ήτανε αξιόπιστη αλλά εχω αλλάξη γνώμη.
Στι1 16 Μαρτίου εχω παραγγείλει 2 δέκτες Qbox one τα χρήματα έχουνε δεσμευθεί απο την πιστωτική , δεν έχω πάρει τους δέκτες και δεν απαντάνε ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο email ούτε στο MSN και Skype.
Γνωρίζει κανείς τίποτα απο γ' αυτούς. Μήπως απο αξιόπιστοι γίνανε απατεώνες ;
Αν γνωρίζει κάποις Ιταλικά να το μεταφέρει και στο Ιταλικό δωμάτιο.
Ευχαριστώ.-