Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 13 of 127 FirstFirst ... 38111213141518233863113 ... LastLast
Results 121 to 130 of 1266

Thread: 11._ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ κ ΜΗ 01

Senior Member nikolas.66's Avatar
    Uploads
    0

Re: aksiopista site gia agores g...a card

Quote Originally Posted by corali View Post
    Παιδια εκανα χθες αγορα 3 γαμμα απο smartcard-store.com πληρωσα μέσο ιντερνετ και μου εκανε εντυποση που με πηραν σημερα τηλεφωνο και με πληροφορισαν οτι μπηκαν τα λεφτά και το πακετάκι εφυγε
    καλησπερα corali, οταν λαβεις το δεμα και λειτουργουν κανε ενημερωση στο thread παρακαλω.

Ευχαριστω

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Παιδιά απο το ultra smartcard store έχει παραλάβει κανείς??? Έχω πληρώσει απο τις 17 Μαρτιου και ακόμα η παραγγελία είναι σε επεξεργασία... Έστειλα και 3-4 emails αλλα απάντηση καμία...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by artistas View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ sakilas ,ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟyΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (http://www.digital-smartcard-store.com.) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ site ΕΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.........ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ..........ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 5-9-08 ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΓΓΕΙΛΑ 8 ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΙΣ 18-9-08 ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ...........ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...........ΦΙΛΙΚΑ @rtistas!!
    Ο Αρτίστας ..... μάλλον δεν έχει καλή γνωμη για αυτό.

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by jpil View Post
    Με το πρόγραμμα sataid loader μπορείς να βρεις το χαμένο σου ATR!
    kalispera,me poio tropo file mou mporeis na to vreis to ATR ME TO SATAID LOADER;

Senior Member
    Uploads
    0

είσαι σε λάθος topic προσπαθώντας να βρεις λύση, κάνε μια αναζήτηση και διάβασε προσεκτικά. Το θέμα εχει απαντηθεί πολλές φορές.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by pantnick View Post
    Παιδιά απο το ultra smartcard store έχει παραλάβει κανείς??? Έχω πληρώσει απο τις 17 Μαρτιου και ακόμα η παραγγελία είναι σε επεξεργασία... Έστειλα και 3-4 emails αλλα απάντηση καμία...
    Εγώ έχω πάρει απο αυτούς τους τύπους, η κάρτα ήρθε μετά από 10 μέρες περίπου (μαζί με τα Σ/Κ), δηλ. παράγγειλα Σάββατο και την πήρα στα χερια μου την μεθεπόμενη Τρίτη !!!
    Το κουφό είναι, πράγμα που το ξέρετε όλοι σας ότι δεν απαντάνε, ούτε σε e-mail, ούτε αν έχουν πάρει τα λεφτά, ούτε αν έχεις κατά την παραγγελία κάνει κάποιο λάθος και θες πριν σου στείλουν να το διορθώσουν, ούτε..., ούτε..., κτλ, κτλ !!!
    Να φανταστείτε ότι έχω λάβει την κάρτα εδώ και 1 μήνα και στο λογαριασμό μου στο site τους, φαίνεται ακόμα ότι επεξεργάζονται την παραγγελία !!! Δηλ. ούτε ότι έχουν πάρει τα χρήματα, ούτε ότι έχουν στείλει τίποτα... Ζήσε Μάη μου μα φας τριφύλλι δηλαδή....
    Όταν μου ήρθε η κάρτα, περιττό βέβαια να σας πω, ότι έπεσα απο τα σύννεφα διότι μέχρι τότε έκλαιγα τα φράγκα μου...
    Τέλος η κάρτα δουλεύει μια χαρά... Απάτη πάντως να σε χρεώνουν ταχυδρομικά 8+ € και να βλέπεις στο φάκελλο του απλού ταχυδρομειου που σου στέλνουν να έχουν πληρώσει περίπου 3 €!!!

Member
    Uploads
    0

telika na kaneis ke ton stayrosoy k na anapsis ke 1 keraki...gya thn istoria den mas les ke poso soy kosthse sto synolo

Member
    Uploads
    0

Όλα καλά παιδιά! Ήρθε σήμερα. Μόλις με ενημέρωσαν. Και εγώ τα έκλαιγα σαν τον φίλο mrmatchris. Aκριβώς η ίδια κατάσταση αλλα αίσιο τέλος.Έχω μείνει με ανάμικτα συναισθήματα και δεν ξέρω αν θα πάρω απο τον ίδιο...

Senior Member
    Uploads
    0

Εγω περιμενω παραγγελια απο το smartcard-store. Το τελευταιο mail που μου ηρθε στις 17 του μηνος ελεγε κατασταση παραγγελίας "shipped" Πιστευα ότι θα ρχοταν σημερα αλλα τιποτα. Να περιμενω κι αλλο η να στειλω κανα mail. Βασικα εκτος απ το να στειλεις καποιο mail δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο ε? Η paypal ακουσα οτι δινει καποια εγγυηση επιστροφης χρηματων, ησχυει?

Junior Member
    Uploads
    0

Μέχρι πριν 2 εβδομάδες πίστευα ότι η Duolabs ήτανε αξιόπιστη αλλά εχω αλλάξη γνώμη.
    Στι1 16 Μαρτίου εχω παραγγείλει 2 δέκτες Qbox one τα χρήματα έχουνε δεσμευθεί απο την πιστωτική , δεν έχω πάρει τους δέκτες και δεν απαντάνε ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο email ούτε στο MSN και Skype.
    Γνωρίζει κανείς τίποτα απο γ' αυτούς. Μήπως απο αξιόπιστοι γίνανε απατεώνες ;
    Αν γνωρίζει κάποις Ιταλικά να το μεταφέρει και στο Ιταλικό δωμάτιο.
    Ευχαριστώ.-

Advertise Here