Loipon paidia opios meni stin Germania an theli Karta na tin agorasi apo
satbroker-online.com.
Mesa se 3 meres itan i karta mou edo.
Eki tha brite kai programer to opio itan se 2 meres sto spiti mou.
ego sas eipa ena gia mena aksiopisto site
pou se liges meres eixa oti ithela.
Opios nomizi oti leo mamakies as psaksi allou.
na boithiso ithela mono.
ante gia![]()
φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο προβλημα περιμενω 7 καρτες εδω και εναμιση μηνα . βεβαια μου μιλαει στο skype λεγοντας μου οτι πιθανων να τισ εχει κλεψει οταχυδρομος. μου εδωσε βεβαια το tracking code το οποιο ειναι μη συστημενο και οχι συστυμενο οπωσ πληρωσα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακπη απο τα ελληνικα ταχυδρομια γιατι μου ειπαν οτι με αυτον τον κωδικο δεν σκαναρωνται τα δεματα γιατι ειναι σταλμενα σαν απλη αλληλογραφια απα δεν μπορεισ να μαθεις που ακπιβως ειναι και αν εχουν σταλει η φθασει. τα απλα tracking code αρχηζουν με LX ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΜΕΝΑ ΜΕ LL. Η βλακεια απο μεριας μου ηταν που αλλαξα smartcart store, γιατι εχω παραγγειλει 3 φορες απο το ultra-smartcart store και μεσα σε 10 μερες το πολυ ειχα τις καρτες ,ενω τωρα ακουω φθηνες δικαιολογιες. παρασυρθηκα απο καποια posts sto forum που ελεγαν οτι ειχαν προβλημα με το συγκεκρυμενο store οσαναφορα το χρονο παραλαβης των καρτων και ετσι την πατησα και ακομα περιμενω .Αρα οτι εχουμε δοκιμασμενο δεν το αλλζουμε ειτε αυτο ειναι store ειτε ειναι παλιο και λειτουργικο gam . file ακομα και αν χπειαζεται να περιμενουμε για το δε πρωτο 9 μερες για το δε δευτερο 5 με 6 ωρες μεχρι να διαβαστουν τα κλειδια
file apo pou parageiles??
Παιδια μονο χερι με χερι γινονται καλες δουλειες και ξεχαστε
τα online μαγαζια!
μου ειπε ακομα οτι εχει συνεχως προβληματα με παραγγελιες απο ελλαδα μιας και οπως λεει τα ΕΛ ΤΑ ειναι χαλια και πολυ αργα . του εχουν τυχει λεει να παραδοθουν παραγγελιες μετα απο 3 μηνες . φθηνες δικαιολογιες . λες και τις στελνει στο αζερμπαιτζαν κανει. βεβαια δεν εχω καταλαβει αφου το μαγαζι του ειναι στην πολωνια πως στελνει τα δεματα απο γερμανια.