apo pou thn brhkes me 80E na paw na parw k egw..steile pm!!
oso gia to sm@rtcardstore. H paraggeleia me ton f8hno tropo(8.5e) hr8e mesa se mia bdomada kai htan k systhmeno!
και μένα σε μια βδομάδα ήρθε απο σμαρτ-καρτ-στορ, ενώ ενα programmer που παράγγειλα απο ελλάδα έχει μια βδομάδα και ακόμα η παραγγελία εξετάζετε, το ακύρωσα και παράγγειλα απο ptm.
I karta douleuei apsoga kai i timi tis einai akoma ekei pou itan. Gia larisa ksero magazi pou ti dinei 200. Ta xei oikonomisei mia xara o tipos toso kairo pou poulaei. Vevaia ama o allos einai asxetos kai den psaxnei na vgei esto kai me 150 kala na pathei.
Epeisis einai merikoi pou to paizoun eksipnoi sinithos gia spasimo se aytou pou grafoun. Diladi akousa meso gnostou apo elassona oti "esi vriskei me 100 kai 150 (mou leei) eno exo exo gnosto elassona pou grafei me 50, KAI DINEI kai EFOROU ZOIS egkiisi (kati entelos adinaton"
Min trelathoume, enoite oti ithela na pao na tou miliso, alla to afisa. O tipos itan asxetos kai den eixe idea apo g@mma. Mono kai mono gia na to paiksei eksipnos.
Opote an den agorasate stin timi pou lete, min pisteyete tipota giati adeia akoma kanei 70, opote ante 100 mporei na sti dosei kanas filo sou alla parakato APOKLEIETAI na vrethei etoimi.
παιδιά απο satbroker έρχεται με UPS?γνωρίζει κανείς???και πόσες μέρες κάνει???