Kalhspera se olous !! newbas kai egw opos ke vlepete....
Tha kanw isos mia xazi erwtisi alla parakalw opios apo tous filous edo exete kani agora apo to site pou milate tha ithela na mou apantisi an ginete ... lew kai egw na parw gatoula klp,paw na kanw register kai mou zitaei stixia,alla to koulo ine oti mou zitaei ke AFM..vazw ? :) h vazw oti mou katevi ???kai mia defteri an ke kserw tin exete apantisi 10000des fores apla exw mplexti den thelw na sas priksw.vlepw sto site 2-3 diaforetikes gatules kapia me red gramata apano tis(plus),kapia ali me mavra ,kapia ali sketi,epidi ime asxetos k gia na min kanw kamia tragiki xazomara , pia tha eprepe kata tin gnomi sas na paragilw ...
Efxaristw poli .....
pantos apo edw na min agorasei kaneis arxisane ta papatzilikia,alla paraggelneis kai alla soy stelnoyn
from here you do not order because other you ask and other they dispatch to you ([
exeis dikio satgeo giafto ton logo kolosa ke egw ....oute kan name ke eponimo den ithela na valw real,alla stin paralavi an pesis se agnosto taxidromo mporei na sou zitisi kamia taftotita...ektos an exi kanenas anakalipsi kamia kali patentoula ....h gnomi h diki sou ine na parw apo to sigekrimeno site h oxi ???kai an nai pia apo tis tris gatoules pou rotaga ine h kaliteri ratsa???
file satlover hr8an ta gatia soy ??emena akoma tpt.se rotao giati parageilame thn idia mera.exo mia ypopsia oti ta elta pali ton epaiksan .tha xa8hke kamia eidopoihsh pali .paidia na kserete kanonika se 2-3 meres ta gatia prepei na einai sto spiti alla oi taxydromoi ta exoyn xamena eidika tora me tis ekloges.an den erthoyn kai ayrio tha pao sto traxydromeio na rothso.
File kapetanios mporeis esei na mou peis apo pou???mporeis na mou stilis ena p.m???ke kata tin diki sou gnomi pia .....
Euxaristw ...
ego pantos 3 gramata sistimena stin elada ftasan se 4 meres
ara ta elta eine apsoga ,ke den leo mamakies ,se 4 meres ftasan![]()