kapten an thimame kala ine apo to smartcard-store e???? elpizw na erthoune ke emena...plirosa ke dhl o vlakas na erthoune pio fast .... :P
kapten an thimame kala ine apo to smartcard-store e???? elpizw na erthoune ke emena...plirosa ke dhl o vlakas na erthoune pio fast .... :P
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ?
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
*** Παρακαλω μην γραφεις μονο με κεφαλαια γραμματα
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ?
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
*** Παρακαλω αποφευγε να γραφεις μονο με κεφαλαια γραμματα
me tin sira mou na doso mia simvouli stous neous pou endiaferonte giaagora gamma card ine poli diskoli periodo min pistevete ta site den ehoune gamma card lene psemata apominaria ehoune kai gia na min hasoune pelatia dehonte paragelies sou stelnoune me to zori tin mia kai me hilia zoria an vroun alles kapia stigmi makrohronia se kaliptoun kai mou lete tora esis kai pou na agoraso re file ?afou thelo?...... kai sas apantao gia prosopiki sas hrisi esto kai mia me dio tha vrite kai apo katastimata doriforikon kai apo pedia edo mesa panta me pm alla stin timi pou thelete deka kai ikosi kartes mazi asfalos gia ton diko sas logo apokliete pia na vrite sigoura tha sas fane ta fraga
kalhspera pedes,ke emena irthane shmera ta gatakia alla ine psofimia :P vevea ke h gatoula pou ixa ksafnika psofise extes opos exw grapsi ke pio pano,ixa vri ena filetaki pio new ke evala doulepse mexri k prin liges wres,twra ke afti ine psofia ...exw mia aporia an mporei na me fotisi kanis giati ime ke ligo asxetos...h gatoula pou exw ftiaksei egw otan tin vazo mou grafi o dektis to sosto mnmataki ;) . oi gatoules pou irthane den kanoune apolitos tpt . egw epanalamvanw distixos ime asxetos,giati exw xronai ana asxolithw,apo tin epoxi twn FUN tastikwn tote kartwn.mporei kapios na mou dosei ena link vima vima ti ke pos??giati kapou kolaw me to pos ginete h fasi loader,ine mesa?ton fortonoume emis?exw skalosi ligo :P
Sas efxaristw poli gia tin ipomoni sas.....
*Exw Cas Interface 3 Plus.
apo kiwi kata to shipped stelnoun kanena e-mail oti kai kala efige h paragelia h se exoun sta skotadia mexri na sthn feri o taxidromos????
kalispera pedia gia proti fora paragila ke ego simera apo kiwi dio gatakia gia pite moy ine aksiopisto telika eki den dimioyrgis logariasmo katholoy ine meso paypall peste moy an soy stelnoyn mail otan tis stelnoyn apo eki h ke pos alios mporo na do ti diadikasia tis paragelias den vlepo na exi kati to sait gia na to parakoloythiso opos exoyn ola ta ala ke vlepis ti diadikasia tis paragelias