faleminderit anesti dhe pershendetje.une qe te jem i sinqerte nuk kam bo as edhe nje here JTAG me dreambox,persa i perket aparateve te tjere jo linux duke fillu nga metabox,mvision te gjitha modelet,ods3000,hundai,silver e shume e shume te tjere se nuk i mbaj mend te gjith tani i kam bo sepse keto kane qene aparatet qe kane punu me shume ketu ne greqi ne patra te pakten,dhe per keto jap cdo lloj sygjerimi pa mbajt as edhe nje rezerve,Nuk shkruaj shume neper forume sepse puna ime eshte montues pjatash satelitore keshtu qe nuk kam kohe por mundohem te ndihmoj edhe une sepse te gjitha keto ashtu sic e kemi thene edhe here te tjera kerko andej e kerko ketej i kemi mesuar por duke qene edhe vete kembengules vec.
ca te ka psu ty aparati se ndoshta nuk do jtag
Ke tu po shof shume foto jtag etj etj... por ndonje skeme qe mund tu hyje ne pune atyre qe duan ta ndertojne nuk po e shof askund...
djema nqs keni ndonje skeme te qarte, te detajuar e te vlefshme postojeni dhe shkruani per cfare modelesh mund te perdoren.
flm
shoku po pse do ta hedhesh ne sw te vjeter per cfar arsye se bin eshte me i vjeter por ne qofte se do qe ta kalosh ne bine duhet ti nderrosh botloaderin ska nevoj per JTAG pra gjej botloaderin bin dhe vendose pastaj sw por duhet te perdoresh programin MVISION-EUtl per ti ber ndryshimin e loaderit dhe te sw une te keshilloj ta kthesh ne versionin me te ri ne MIB_640 gjith te mirat
ketu eshte nji skem e thjeshte me figura se si munde te te formosh nji kabull jtag 10 dhe 20 pin mbi figure keni dhe andresen se ku munde ta gjeni me hollesishte