Kam degjuar se RAI4 shikohet tek disa aparate si psh.VANTAGE,po ne aparatin SR-X50CU USB a mund te shikohet?Nese po ju lutem me tregoni menyren ose me dergoni kodet.FLM.Juristi!
Kam degjuar se RAI4 shikohet tek disa aparate si psh.VANTAGE,po ne aparatin SR-X50CU USB a mund te shikohet?Nese po ju lutem me tregoni menyren ose me dergoni kodet.FLM.Juristi!
ta konfirmoj dhe une qe aparati sr x50cu USB jo vetem qe rai 4 nuk e hap, por nuk hap asnje lloj rai nje dy tre ose kater... ndersa sr-x600 super e hap pa prob rai 4 dhe rai e tjere.
e di si eshte puna ketyre aparateve, behen apostafat per kode te ndryshme ne kohe te ndryshme, persh... nqs premieret ikin tani se shpejti do dali neser nje aparat tjeter qe do i hapi, nuk do kaloje 6 muaj ose nje vit dhe do dali nje tjeter tjeter... e keshtu me radhe sdo kemi pune tjeter vetem nderro aparatat, blej hidh ne plera.
jurist ka vetem nje shpjegim. rai ne S.sat x30-50 hapet,por me nje firmware te vjeter qe permbane seca{kriptimi i rait} por nqs e perdore kete humbet posat. me pk fjale ty te duhet, qe sa here don me pa tek rai ta kthesh me firmwarin e vjeter,dhe nqs don me pa polaket vendos te riun. ....... une kam per Golden interstar 770, te duhet ta klonosh ne G.interstar.. 4 jul 2007 eshte per RAI kurse 19sept2008 per polaket. kjo eshte besoj te pelqej
Faleminderit per shpjegimin.Ju lutem po patet mundesi ma dergoni firmwarin e dt.14luglio2007(RAI)me posten e forumit ose ne kete adrese i-mail: [email protected]
i kam derguar , i ke tek starsat X50CU ,kliko aty dhe faqja 19. ke klonimin ne G.inerstar dhe anasjthtas+ firmwerin e rai,t
thjesht duhet te dini a ka dekoderi juaj brenda tek cas celsat per kriptimin seca dhe pse te vjeter ato nderrohen, dhe pastaj hapet rai 4 e ca te duash ti.
Me falni per pyetjen,a mund te me sqaroni se si mund ta di nese aparati im i ka ose jo keto celesa dhe nese po si ti nderroj ato?Provova edhe firmware-in e 4.jul.2007por,pa sukses(kanalet RAI 1,2,3,4.nuk u hapen)Faleminderit!
mire . vendos qelsat-per nentorin ke keto qelsa......OD :5B 04 04 D8 32 1F B8 6C----->per dhjetorin ke keto qelsa......OC :79 29 90 92 92 28 5E 1B........vendosi keto dhe per dy muaj je OK {qelsal vendosi tek mediaguard,aty eshte RAI}besoj se kaq e gja e din
N.Q.S. eke fjalen per keto celesa i kam futur e prape nuk me japin rezultat,a ka ndonje zgjidhje tjeter?Ne forum kam lexuar se ky lloj aparati(SR-X50CU USB)NUK i hap kanalet RAI te kriptuara.