nuk ishte nevoja qe te them se a jam apo jo per kte pune apo jo por meqe ma kerkove po ta them, ndoshta kur kam fillu pune un me saçat ndoshta ti plako ke qene duke mesu abetaren e klases pare.
kur te them pune nuk te them hobby por i punesuar si instalues me pagese me saçat e pare analogjik qe erdhen nga bullgaria ne 1993.
llogarite e tjera boji vet dhe fiqte e prishur je tu i ngrene ti se un po e shof rai4
mos u beni kaq profesora se ju aq doni oburra sa ju bje ne dore nj pc deklaroheni rektora universiteti.
nuk desha ti them kto por mi kerkove vet plako.
diskutimin mund ta quj te mbyllem sepse beson ti apo jo, per mu s'ka problem fare. un humba kohen time me ndihmu nuk shita ndonje gje, ndersa ti ne vend te thuash falemderit, fyen me fiq te prishur etjj.vetkuptohet inteligjenca nuk te ve njeri faj.
ti akoma dhe pse e din shume mire qe çelsi e ka emrin çels prap e shkruan "qels" i kuptoj veshtiresite po ta shkruaje ne kohe te titos po edhe tash mbas 8 vjet qe se keni ma serbin ne shpi se dini shqipen? nqs un jam fik i prishur atehere i bje qe ti te jesh kungull pa fare!
![]()

ti akoma dhe pse e din shume mire qe çelsi e ka emrin çels prap e shkruan "qels" i kuptoj veshtiresite po ta shkruaje ne kohe te titos po edhe tash mbas 8 vjet qe se keni ma serbin ne shpi se dini shqipen? nqs un jam fik i prishur atehere i bje qe ti te jesh kungull pa fare!
Reply With Quote