Καλημερα παιδια!!Ξερει κανεις αν εχει βγει αναβαθμιση για τον icord (εχει μεσα firmware 3/09) ωστε να βελτιωνεται η λειτουργια του με γνησια καρτα Nova??Ευχαριστω!!
Καλημερα παιδια!!Ξερει κανεις αν εχει βγει αναβαθμιση για τον icord (εχει μεσα firmware 3/09) ωστε να βελτιωνεται η λειτουργια του με γνησια καρτα Nova??Ευχαριστω!!
Ευχαριστω
Ακομα δεν εχω καμια για να δοκιμασω
to tool CatONE ston humax exei kapia xrisimothta shmera
kserei kaneis an exei bgei kanoyrgia anabathmisi gia ton 5400z?
ευχαριστω τους φιλους για την απαντηση τους.Προσπαθω να μαθω τις λειτουργιες του δεκτη και της TOH-HOT διαβαζοντας τα διαφορα post αλλα ειναι τοσα πολλα που
εχω φλιπαρει...Ειχα λιγες μερες απουσιας και σημερα βλεπω οτι γινεται ενας πανικος σχετικα με τα γατια πανω που πηρα την αποφαση να ψαξω να βρω καμια για αγορα.
Παιδιά ενώ έχω τον Ηumax 5400 πολλά χρόνια τώρα, δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να μου εμφανίζει το όνομα όλου του προγράμματος όταν πατάω το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και το εμφανίζει στο κάτω μέρος της οθόνης. Επίσης και στο EPG το ίδιο κάνει. Είναι εκνευριστικό.
Π.Χ. κάνει κάτι σαν αυτό: The Fast and the Fu....
Γίνεται κάτι να το εμφανίζει όλο και δεν το έχω καταλάβει?
Ευχαριστώ
για τον humax icord υπαρχει εδω αναβαθμιση : http://www.icordforum.com/index.php?...ata&dataID=259
Πέρασε το αρχείο σε ένα άδειο usb stick(πισω αριστερα)
κλείσε τελείως τον δέκτη
βάλε το stick
ξεκίνα τον δέκτη και ταυτοχρονα κράτα πατημένο το record μέχρι να ξεκινήσει το update.
μια ερωτηση να κανω,μπορουν να περαστουν κλειδια στον icord μεσω usb?
ευχαριστω