Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 145 of 187 FirstFirst ... 4595120135140143144145146147150155170 ... LastLast
Results 1,441 to 1,450 of 1868

Thread: Mbyllur-Cardsharing - Vetëm Shkëmbime ose Linja Falas

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Cardsharing - Vetëm Shkëmbime ose Linja Falas

Quote Originally Posted by mondalila View Post
    Pershendetje Fiku!
    Kam nje dreambox 500s me server te Kosoves a mundem vete te dhenat e ketij tia kaloj nje paisje tjeter dm qer kur te mos punoj njeri te shtepia ime te punoje tjetri tek shtepia e vllait ku mblidhemi shpesh.Faleminderit Monda
    nese mund te pergjigjem une:

atehere mundesh. nxirr linjen nga aparati qe ke ne shtepi, dhe vendose tek aparati i dyte. Kujdes: duhet qe vetem nje aparat te jete i ndezur me linjen. Kjo do te thote kur te ikesh nga shtepia e vellait tend ose ai te fike aparatin, ose te heqe fishen e internetit, ose te heqesh linjen qe ia vendos.

2. Advertise Here
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by mondalila View Post
    Pershendetje Fiku!
    Kam nje dreambox 500s me server te Kosoves a mundem vete te dhenat e ketij tia kaloj nje paisje tjeter dm qer kur te mos punoj njeri te shtepia ime te punoje tjetri tek shtepia e vllait ku mblidhemi shpesh.Faleminderit Monda
    po ka,

nje menyre eshte te kopjosh clinen qe ke ne dreambox dhe ta vendosesh tek tjetri, dhe ta perdoresh duke mbajtur njerin te fikur sepse te dy ndezur krijojne konflikt.

menyra e dyte konsiston qe te shikosh tek te dy ne te njejten kohe eshte kjo:

nese ti mund te hapesh porten 12000 ne router dhe ta kthesh edhe ne server dreamboxin kryesor, duke vene ne router edhe nje adrese dyndns, atehere ti mund te krijosh nje linje te posaçme vetem per dreaboxin e dyte.

si krijohet?

me nje program ftp hyhet brenda ne dreamboxin qe ben si server tek kartela var/etc dhe hapet CCcam.cfg me notepad.exe dhe aty do te shofesh linjen tende te serverit.
    psh mund te jete kjo:
    C: host-kosova.mine.nu 12000 kombi shqiperia no

tashi te krijojme nje fline per tja dhene dreamboxit te dyte.

shkruajme, F: dreambox2 prishtina 2 0 0 { 0:0:1 } #dreamboxi2

e shpetojme file CCcam.cfg me modifikimet qe beme dhe tashi hapim CCcam.cfg te dreamboxit nr2

atje do te vendosim kte linje

C: hosti.qe.krijuam.mine.nu 12000 dreambox2 prishtina no

e shpetojme dhe tashi mund te shikojme me te dy dreamboxat njekohesisht.

PS: ka nje kusht qe ky sistem te funksjonoje, qe ai qe ta jep linjen kryesore te serverit te kete dhene te drejta rishkembimi "reshare" sepse po stio pati dhene keto te drejta atehere linja jote ka te drejta vetem per nje dreambox dhe jo per dy.

shpresoj te kem qene i qarte.

New Member
    Uploads
    0

Pershendetje te gjithve
    Dua ta kem nje anten satelitore ne shtepi por asgje nuk kam vendos sepse du te mar informacion me detal para se te vendos per te.
    Kisha nje lutje nga dikush qe mund te me jep pergjigje ne disa gjera
    cfar te blej cfar resiveri duhet ta paguaj kur un dua te kem mundesin per cardsharing (cardsharing duke perrfshi ti shoh digitalb sidomos ato ne hd nese esht e mundshme) gjithashtu reciveri te jet hd edhe gjeja qe me intereson te kem mundesi te lidhem me wifi ne router permes reciverit.Lidhjen e internetit kam vdsl 20mb/ps down dhe up 2mb/ps. Un jam nga kosova por jetoj ne perendim. Ju lutem ata qe edhe po e bejn shitjen te me lajmrohen ne private ose te me shkrujan ketu, dua te ve kontakt me diken per keto gjera.
    Faliminderit paraprakisht dhe gjithashtu kerkoj falje nga stafi nese kam shkel shum regullat sepse nuk dia se ku te pyesja, por prap mu duk me e mundshme pytja ketu.

Met mira Valoni

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by val0n View Post
    Pershendetje te gjithve
    Dua ta kem nje anten satelitore ne shtepi por asgje nuk kam vendos sepse du te mar informacion me detal para se te vendos per te.
    Kisha nje lutje nga dikush qe mund te me jep pergjigje ne disa gjera
    cfar te blej cfar resiveri duhet ta paguaj kur un dua te kem mundesin per cardsharing (cardsharing duke perrfshi ti shoh digitalb sidomos ato ne hd nese esht e mundshme) gjithashtu reciveri te jet hd edhe gjeja qe me intereson te kem mundesi te lidhem me wifi ne router permes reciverit.Lidhjen e internetit kam vdsl 20mb/ps down dhe up 2mb/ps. Un jam nga kosova por jetoj ne perendim. Ju lutem ata qe edhe po e bejn shitjen te me lajmrohen ne private ose te me shkrujan ketu, dua te ve kontakt me diken per keto gjera.
    Faliminderit paraprakisht dhe gjithashtu kerkoj falje nga stafi nese kam shkel shum regullat sepse nuk dia se ku te pyesja, por prap mu duk me e mundshme pytja ketu.

Met mira Valoni
    Ke nje teme qe eshte chat dhe diskutime aty mund te ishte me e lehte per te diskutuar. Sa per aparatin per mendimin tim merr nje aparat linux hd se per momentin kane treguar qe jane te kohes psh nje dreambox 800s hd nuk do ishte zgjidhje e keqe. Une kam 2 dreambox dhe jam shume i kenaqur sidomos 800s hd eshte nje mrekulli.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    po ka,

nje menyre eshte te kopjosh clinen qe ke ne dreambox dhe ta vendosesh tek tjetri, dhe ta perdoresh duke mbajtur njerin te fikur sepse te dy ndezur krijojne konflikt.

menyra e dyte konsiston qe te shikosh tek te dy ne te njejten kohe eshte kjo:

nese ti mund te hapesh porten 12000 ne router dhe ta kthesh edhe ne server dreamboxin kryesor, duke vene ne router edhe nje adrese dyndns, atehere ti mund te krijosh nje linje te posaçme vetem per dreaboxin e dyte.

si krijohet?

me nje program ftp hyhet brenda ne dreamboxin qe ben si server tek kartela var/etc dhe hapet CCcam.cfg me notepad.exe dhe aty do te shofesh linjen tende te serverit.
    psh mund te jete kjo:
    C: host-kosova.mine.nu 12000 kombi shqiperia no

tashi te krijojme nje fline per tja dhene dreamboxit te dyte.

shkruajme, F: dreambox2 prishtina 2 0 0 { 0:0:1 } #dreamboxi2

e shpetojme file CCcam.cfg me modifikimet qe beme dhe tashi hapim CCcam.cfg te dreamboxit nr2

atje do te vendosim kte linje

C: hosti.qe.krijuam.mine.nu 12000 dreambox2 prishtina no

e shpetojme dhe tashi mund te shikojme me te dy dreamboxat njekohesisht.

PS: ka nje kusht qe ky sistem te funksjonoje, qe ai qe ta jep linjen kryesore te serverit te kete dhene te drejta rishkembimi "reshare" sepse po stio pati dhene keto te drejta atehere linja jote ka te drejta vetem per nje dreambox dhe jo per dy.

shpresoj te kem qene i qarte.
    Pershendetje Fiku75!
    Ju falenderoj per sqarimin qe me bete,por une do te perpiqem te hedh clinen te paisja e dyte se dhe kete nuk di ta bej.Do te bej perpjekje dhe mund te ju bezdis perseri.Faleminderit Monda.

Member
    Uploads
    0

Monda te dergova PM
    O fiku po HD e digitalbit mund te shikohet tek DM800 se mesa di une karta e dalb qe perdorim per te pare HD tek kaon nuk mund te lexohet nga ccam? pasi karta eshte paired me aparatin kaon mesa di une.vet kisha nje abonim full me gjithe hd por nuk arrita ta perdorja dot tek dm500.

Senior Member
    Uploads
    0

Thumbs up Re: Cardsharing - Vetëm Shkëmbime ose Linja Falas

mirmbrema te gjitheve....
    mirmbrema FIKU nese mund te me ndihmosh fiku me me dhene nje linje me e testuar per dm 500s ....
    faleminderit .... te gji8theve dhe ja kalofshi mire te gjithe... naten e mire nga une ...vorribomsi

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by the_shepherd View Post
    Monda te dergova PM
    O fiku po HD e digitalbit mund te shikohet tek DM800 se mesa di une karta e dalb qe perdorim per te pare HD tek kaon nuk mund te lexohet nga ccam? pasi karta eshte paired me aparatin kaon mesa di une.vet kisha nje abonim full me gjithe hd por nuk arrita ta perdorja dot tek dm500.

jo kanalet hd te digitalbit jane te mbyllura po ashtu edhe kanalet mpeg4 te digitalbit mgm, fox etj jane te mbyllura dhe hapen vetem me baraken qe jep digitalbi, nje turp per kete kompani por kur ska ligje keto gjera ndodhin.

Senior Member
    Uploads
    0

hi tinial nese ke dm dhe linja me thuaj ne privat adresa ime e msn eshte me dergo imeil

Senior Member
    Uploads
    0

tinial msn time e ke nese mundesh hy ne msn dhe flasim ok ...

Advertise Here