Ribo po provoj ti postoj prap ktu se sdi pse ste punojne ato qe te cova, mu me hapet e provova thash mos e kisha bo keq por mu hap.
o cuna po si mer cuna sna e varet fare neve te golden inelstarit??? na zuri b*** kallo po sjemi tu nxjerr gje ne drite.fiku75 e boni punen e vet qe na ndihmoi,tani na nxirrni ndonje video ndonjeri qe e ka realizuar kete se jan tu na ra floket tu kerku sa anej knej.jo per gjo po tani na ngelen edhe fishat rs 232 ne dore kot.edhe pse jam i ri ne forum i kam lexu gjitha temat nga 3-4 here po me kot.besoj se si une ka shum te tjere qe presin ndihmen tuaj. respekte te gjitheve !!!
Jam komplet dakort me ty tezenona,jane bo aq shum biseda per punen e Golden Interstarit dhe tamam si thua ti na ngalen RS232 var,une per vete jam gati qe ti ndihmoj ato qe kane Golden Interstar problemi vetem eshte sepse une mbas gjitha atyre procedurave qe ndoqa ala skam arritur te hap ndonje kanal por them qe te postoj njeher ne rradhe numerike proceduren dhe me mbrapa njerzite qe mund te dine me shum se une ne lidhje me kte gje te me korigjojne dhe te na tregojn ku jane gabimet...
THIRJE
Jemi shum veta ketu ne kete teme qe morrem persiper me ndihmen e njeri-tjetrit aplikimin e Cardhsaring me Golden Interstar.
Pas shume e shume mendimeve,informacioneve e materialeve qe shkembyhem,shume prej nesh ala skan arritur qe te nglen te kenaqur nga kjo metode.
Nuk e di ku qendron problemi ose ne jemi te trash (se kshu thon per ne tironcat*shaka) ose kemi harruar dicka shume te vogel pa vendosur ne procedure,ose...ose...ose cardsharing ne G.I nuk behet fare (shpresoj ala qe te behet).
Kshu qe ju lutem shume personave qe kane arritur te jen me te shkathet se ne dhe qe e kane kryer me rezultat kete gje qe te krijojne nje video ose nje slideshow qe te na tregoj hap mbas hapi proceduren....flm
SHQPITARE DUHENI ATDHEUN