Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 9 of 187 FirstFirst ... 4789101114193459109 ... LastLast
Results 81 to 90 of 1868

Thread: Mbyllur-Cardsharing - Vetëm Shkëmbime ose Linja Falas

Member krenari's Avatar
    Uploads
    0

Re: Cardsharing falas newcamd per te gjithe.

Quote Originally Posted by tamo View Post
    shiko ketu www.globo-opticum.org ne fillim tek sektori card sharing.aty ke te gjitha lexo ne pdf si te besh shering qe ke file per shering.
    Po ne kete adrese e thote qarte qe receiveri duhet te jete me porte lan,ne duam te dime a behet cardshare me gi770

2. Advertise Here
    Member krenari's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tironci View Post
    Ja ku i keni tegjitha lexojini me kujdes,e ishalla bohet naj gjo e hajrit
    O tironc i mora te dy keto softe ,e instalova softin e dates 14 po kur hap ops. smart card per cardsharing versioni update card me rri of,dnth qe ketu them qe nis gabim,pastaj softi i dyte ai qe ben lidhjen me duket se eshte jo i plote. Po qe se e ke provuar vete kete metode na thuej ndoji gje me ne detaje.Diku pashe se kjo metode ishte e realizueshme po kishte shume gjera te paqarta e para gjuha ishte ne arabisht dhe nuk te jepje te kuptoje se a ishte e realizueshme per te gjithe tipet e goldeninterstarit.Megjtht. falemindiretit per te gjitha pergjigjet e deritanishme.

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by krenari View Post
    O tironc i mora te dy keto softe ,e instalova softin e dates 14 po kur hap ops. smart card per cardsharing versioni update card me rri of,dnth qe ketu them qe nis gabim,pastaj softi i dyte ai qe ben lidhjen me duket se eshte jo i plote. Po qe se e ke provuar vete kete metode na thuej ndoji gje me ne detaje.Diku pashe se kjo metode ishte e realizueshme po kishte shume gjera te paqarta e para gjuha ishte ne arabisht dhe nuk te jepje te kuptoje se a ishte e realizueshme per te gjithe tipet e goldeninterstarit.Megjtht. falemindiretit per te gjitha pergjigjet e deritanishme.

Kto qe kam nxjerr per Gi770 eshte se me ket aparat e kom provu.
    Ske pun me programin arabisht ti.Ti ndrysho ato faljet qe kam thene un,dhe ekzekuto mpcs.exe(hapet nje si dritare dosi).Un e kam provu kete metode,e kam thene dhe po e them prap.Kur ti fusesh softin per card share,thjesht aktivizoje (ON) dhe beje si klient dhe jo si server.Skan rendesi te tjerat

Member
    Uploads
    0

me fal por starsat x-50 nuk ka ethernet port, si mund te beje cardsharing?

Member krenari's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tironci View Post
    Kto qe kam nxjerr per Gi770 eshte se me ket aparat e kom provu.
    Ske pun me programin arabisht ti.Ti ndrysho ato faljet qe kam thene un,dhe ekzekuto mpcs.exe(hapet nje si dritare dosi).Un e kam provu kete metode,e kam thene dhe po e them prap.Kur ti fusesh softin per card share,thjesht aktivizoje (ON) dhe beje si klient dhe jo si server.Skan rendesi te tjerat
    Falmnd .Shoku po e provoj njehere

Member
    Uploads
    1

behet me fishe rs 232

Member
    Uploads
    0

une e bera prove po me del invalid init in reciever , nuk e kam modifikuar fishen e rs232

Senior Member
    Uploads
    0

Pershendetje mer cunat e dajes ,po me late pa pune mer jahu!Baaaaa cpasket qene mer jau, po mu si nuk me trgoi no njoni si me configuru ket majmunin tem Dm500s.Had qe te haj ne daja i gjosen per krisht lindje.Ho re Fiko !!! Po ti re Tironc ?ca po bo kshu doni me me lan.Un ngela tu gerrmu per qenin e ngordhet po as atespo e gjej.Haahaha.

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by regaton View Post
    une e bera prove po me del invalid init in reciever , nuk e kam modifikuar fishen e rs232

Ne radhe te pare duhet ta modifikoni fishin.Duhet te keni kujdes te zgjedhja e portave com1,com2.Nese kompjuteri juaj ka 2 porta seriale shikoni me kujdes ku e vendosni dhe te zgjidhni com porte.
    Kur te nxjerr invalid inition beni nje prove duke e hequr nga priza aparatin dhe nese thote qe reciver connected.Dhe shifni nese nuk keni aktivizuar card sharin te aparati (client mode).Cojeni tek ndonje kanal psh te nje nga kanalet e sky dhe shifni identin e kanalit tek programi,nese nuk eshte nga ata qe keni shtuar shtojeni.Po punoj per nje program sic ishte ai ne arabisht me e bo shqip dhe me te mire se ai se ishte shume i kufizuar dhe su merrte vesh nga arabishtja.Por gjithsesi ai programi ne arabisht mundesonte modifikim e atyre fileve,qe po e bejme direkt ne file.

Member
    Uploads
    0

Kumunikon me aparatin. Provova nje server te ri, po postoj nje foto se si del.
    Puna eshte se e kam te veshtire ta modifikoj kabllein.

Advertise Here