CCcam server
4 skeda ne lokal
digitalb,supersport,tring dhe sky italia me HD dhe te gjitha opsionet
SKY Italia ne CCcam lokal nuk i intereson asnjerit?
O Cuna pse humbni kohe duke kaluar sa ne nje forum ne tjetrin,mendoj se duke shkembyer me njeri tjetrin eshte me e lehte.
Te gjithe dreambox punojne edhe si servera pra ............................
sa per manuale ka sa te duash.
Te mos biem pre e matrapazeve te kartsharingut,ju siguroj qe asnjeri nga keta "profesore"nuk eshte me i zgjuar se ne.
Edhe nje here pa frike asgje nuk do te ndolle ne DM (a:tring,b:dga,c:skyitalia e keshtu me rradhe i nderrojme te gjithe bashke)duke nderruar midis nesh DM do te punoje dhe me mire.
Sa per fillim regjistrohuni te no-ip.com (regjistrimi eshte free) pastaj aty krijoni nje host free (add host) mbasi te keni konfiguruar host tuaj (emrin e serverit simbas qefit tuaj)dilni nga no-ip.com,serveri eshte krijuar.
Ju duhet te hapni portat qe do te perdorni ne ruter,gje e thjeshte kjo.
Ne fund arrijme tek konfigurimi i cccam, per ata qe kane pak njohuri eshte shume e thjeshte,dhe c-line nuk e kerkojme por e kemi.
Nqs ndonjeit i kam prishur pune te me fali por ketu shkruhet Vetëm Shkëmbime ose Linja Falas.
nga te gjithaa qe lexova me pelqyen shume diskutimet qe ben ti lapi, po me pelqejne keto ide qe i thua me sinqeritet dhe me te drejte, ne nje fare menyre jemi ketu per te ndihmuar te gjithe ne kete forum.
une per veten time kam kerkuar disa here ndihme ne te gjitha forumet shqiptare per hapjen e nje porte ne ADSL dhe asnje here nuk kam mare ndonje ndihme nuk e di kujt ti them per ndihme sepse shqiptaret shquhen per "mikpritje" por atje ku kane interes (SERVILA) mbase dola pak nga tema po nuk me rrihej pa e thene, une per veten time do jem gjithmone do jap ndihmen time per te gjithe antaret ne forum. FALEMINDERIT.
mirgeni, ju lutem presantohuni ketuhttp://www.satsupreme.com/showthread...=67009&page=32
asnjerit nuk i intereson sky italia full HD me opsionet?
me duket cudi!