po ta shikoni mire eshte nje fjale me kuptim qe nuk i shkon ketij forumi.
tung te gjitheve.
te qetesohemi se ishte nje keqkuptim i vogel skemi arsye me u grind.
gjuha pija dhe bujqesia jane shume te renda o njerez :) , keshtu qe lexojeni mire se ska asnje fjale ofenduese por nje menyre shprehje asgje tjeter . mos u ofendoni si me qene gra .
pyetja eshte shume direkte : Ka kush noi linje apo jo ?
O zotri leje ket bised tash, se ktu linja me sa di une pak veta jepin falas, Une qka i kamjep linjat deri tash i kam jep per deshiren e ati personi me gjithe familje te vet me e shique, e skam jep per qef te **** te kerkujt, edhe nuk besoj qe te jep dikush linje per qef te ****.i nderuar.
Me Respekt @LL
Po G@ZI fort mire e ki. Eshte e vertete qe linja falas pak kush te jep.Kam pare qe vetem ti ke ofru linja falas dhe kete e bejne vetem njerezit e mire ne kete rast ti. Un per vete nuk kam internet por as abonim te rregullt nuk kam bere me kohe sepse nuk e perballoj dot. Ketu ka njerez qe kerkojne falas pa patur nevoje dhe kjo nuk eshte e drejte. Qyli eshte i mire por kur nuk ke mundesi te paguash eshte shume i mire.
Ty personalisht te uroj mbaresi....
Kujdes tani se po e teproni
G@ZI nuk tha qe ti e kishe per te por ka dashur te thote se ajo k-ja nuk ishte e arsyeshme ta shkruje sepse ky eshte forum edukational dhe jo te shkruash:
Shpresoj te me kesh kuptuarme jepni nje c-line qe ta povoje per qef te k...
Tani e mbrapa cdo lloj posti qe do jete jashte teme do te fshihet
Shpresoj te jemi kuptuar