Pershendetje te gjithve. pytja ime eshte se a ka ndokush ndojn server qe muj mu lidhen me drembox me i pa digitalb&tring. me falni nese kam shkruar ne vend te gabura Respekt
![]()
Pershendetje te gjithve. pytja ime eshte se a ka ndokush ndojn server qe muj mu lidhen me drembox me i pa digitalb&tring. me falni nese kam shkruar ne vend te gabura Respekt
![]()
--------------------------------------------------------------------------------
edhe un ashtu si beti66 jam i interesum cs per TRING dhe DIGITALB ne qofte se digush i dispon keto karta let um lajmrohet ne pm
Ka ndonjeri ketu zemer mire ,mundeni te me ndihmoni me nej cline flm shum jau di per nder.
Pershendetje..a mundet dikush te mi jep sky germam test ti shoh se sa jan duke punojn?
falemenderit
Per ne t evarfrit nuk mendon njeri...mudesh nje linje per dreamboxin tim 500s .ju falenderoj pa mase kush ma ben kete dhurate per krishtlindje....
kam 10 linja te lira per krishtlindje dhe vit te ri,
ju lutem leni emrat tuaj ne MP. (mesazh privat)
do ju pergjigjem sapo te kem mundesi se jam i mbushur dhe une me pune.
FLMN Fiku per kete mundesi qe po na jep, une skam akoma sharing e megjithate po te falenderoj njelloj sikur te kisha marre nje linje nga ty.
Gezuar Festat!
Edhe une te falenderoj edhe pse kam c linje time, megjithate le te gezohet dikush per keto festa.Me nderime dhe urime festat
FIKU Shume faleminderit per linjen!
Gezuar Krishlindjet dhe Vitin e Ri 2010!
Qofte nje vit i mbare!
Urime!
fiku flm dhe nga mua gezuar vitin e ri nje vit i mbar per ty dhe familjen