Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 125 of 187 FirstFirst ... 2575100115120123124125126127130135150175 ... LastLast
Results 1,241 to 1,250 of 1868

Thread: Mbyllur-Cardsharing - Vetëm Shkëmbime ose Linja Falas

Senior Member
    Uploads
    1

Re: Cardsharing - Vetëm Shkëmbime ose Linja Falas

OO kuku bre Greti-83 po keq jam ka frigohna qe here qdo kohe buka e jote ka me te vra( as nuk te njof e as nuk me njeh ti mue(e as kta qe kan CS ngaune njet)),po qe te paskum lyp p.sh. Lek po qajo periudha qe ke kqyr vetem nga un a se ka meritue nje falenderim por ofendime,po boll ma se qka fol veq e tepron o zotri BoLLLLLLL t'lutem.
    Attached Images Attached Images

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

po boll u zute o burrat e dheut ,po na jepni ndonje c line dhe !!

Member
    Uploads
    0

@ Fredi !

Tjeta , ofendimi im ishte ndoshta gabim ama nqs do te arsyetoje se si veproi ai, sdo veproje as ti ndryshe :

ne MSN me propozoi per nje vazhdim te nje abo-je per 20 € e ne shkembim nje linje per paketat e tij , bukur , i thashe pse e ben kete pune per kaq pak leke , pergjigja ishte : Hobi . e mire i thashe do mendohem 2-3 dite e pastaj te jap pergjigje se une kam nje linje e ai e pa dhe vete qe une kam (se linja e tij nuk u perdor perderisa pata linjen tjeter ne pune + qe kam tek tv tjeter SKY Germany Full ) . pas ca ditesh u shkruajta 2 here offline ne MSN e i thashe qe si i behet per ate linjen , qe pate thene e pergjigja e tij ishte ne nivel te papranueshem , do te desha qe ju ta pyesnit ate person sepse veproi sic veproi .

prandaj per mu nuk eshte i besueshem ( nuk eshte ofendim besoj )

kaq vllai qe ti vendosim gjonat ne kandar pa rrena !

Ciao

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by ilir1 View Post
    po boll u zute o burrat e dheut ,po na jepni ndonje c line dhe !!
    Hahahaha une ta jap me nje kusht qe here do kohe kur ta nderprej mos mem shajt.
    Ama E-mailn ne PM

VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Kameni2 View Post
    @ Fredi !

Tjeta , ofendimi im ishte ndoshta gabim ama nqs do te arsyetoje se si veproi ai, sdo veproje as ti ndryshe :

ne MSN me propozoi per nje vazhdim te nje abo-je per 20 € e ne shkembim nje linje per paketat e tij , bukur , i thashe pse e ben kete pune per kaq pak leke , pergjigja ishte : Hobi . e mire i thashe do mendohem 2-3 dite e pastaj te jap pergjigje se une kam nje linje e ai e pa dhe vete qe une kam (se linja e tij nuk u perdor perderisa pata linjen tjeter ne pune + qe kam tek tv tjeter SKY Germany Full ) . pas ca ditesh u shkruajta 2 here offline ne MSN e i thashe qe si i behet per ate linjen , qe pate thene e pergjigja e tij ishte ne nivel te papranueshem , do te desha qe ju ta pyesnit ate person sepse veproi sic veproi .

prandaj per mu nuk eshte i besueshem ( nuk eshte ofendim besoj )

kaq vllai qe ti vendosim gjonat ne kandar pa rrena !

Ciao
    Kameni2

Mua nuk me intereson se cfare ke bisedu ne msn mu me intereson ketu sepse ne msn mund te shaheni pa problem eshte puna juaj por ketu ama nuk lejohet

Sic thashe dhe me siper pashe ketu dhe nje ofendim me te vogel direkt do te perjashtoheni.

Kalofshi mire ne SatSupreme

Member
    Uploads
    0

Qellimi jone eshte qe te ndihmojme njeri-tjetrin ne kete forum apo jo , prandaj dhe desha te them te verteten qe te mos ndodhin keta gjera pa nivel . une ne kete forum gjithmone kam gjetur ndihme e gjithashtu dua te ndihmoj te tjeret pa kompensim ose genjeshtra sepse per ate pune eshte forumi , natyrisht qe nuk do te ofendohet asnje person ne asnje menyre por neve duhet te sqarojme problemet duke thene te verteten .

Ciao e klm

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Ne shqiptaret jemi mesuar qe kur na e fut greku apo ndojne tjeter nuk themi asgje.por kur vjen puna me shqiptarin dhe mund te ket kerkuar nje pages minimale qohemi per njeher.pyetja ime esht perse duhet te reagojm ne kete menyr po te pelqeu mir nese jo Ok

Member
    Uploads
    0

nqs pyetjen e ke per mua : ketu nuk po flitet ne se kush kujt ja fut ,por per ndihme ose zgjidhje te problemeve reciproke , nuk ka te beje as me grekun as me lekun por me menyren se si reagojne ose si paraqiten njerezit ne te vertete . comprende ? shpresoj se po

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Kameni2 View Post
    nqs pyetjen e ke per mua : ketu nuk po flitet ne se kush kujt ja fut ,por per ndihme ose zgjidhje te problemeve reciproke , nuk ka te beje as me grekun as me lekun por me menyren se si reagojne ose si paraqiten njerezit ne te vertete . comprende ? shpresoj se po
    Ke plotesisht te drejte ketu flitet per ndihme dhe zgjidhje te problemeve reciproke mesa kuptova une G@ZI ka kerkuar leke ose ja ka mbyllur fare si beri dhe me mua disa dite me pare atyre qe kishin 2 servera se dhe une kam 2 linja dhe ja ka lene gratis atyre qe nuk kane gje fare. Per mendimin tim ky eshte nje veprim shume social po te me kishte thene mua te kontriboja per serverin ne menyre qe edhe anetare te tjere te perfitonin do isha i gatshem se eshte folur kohe perpara ne kete forum anetaret e vjeter duhet ta kujtojne per nje server te perbashket dhe si me thene padashje po na krijohet mundesia. P.sh ketu ne SatSupreme ka shume qe kontribojne me leke po ka dhe shume qe nuk japin asnje kacidhe dhe perfitojne shume por gjithmone dikush paguan

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Mirmbrema te gjitheve,

nuk besoj se po te kerkosh lek ne msn eshte ndonje krim, problem behet nese leku kerkohet ne forum dmth ktu dhe publikisht sepse shkelet rregullorja.

sa i perket ofendimeve ato nuk duhet te tolerohen sepse po tja lejojme vetes nga nje ofendim per aq sa jemi ketu do tu kthente ne han dhe jo ne forum ky vend.

ndersa kjo teme sherben vetem per ata qe shkembejne me njeri tjetrin, ose falin linja si rasti Gazit.

Ju lutem te gjithve ti ulin inatet personale se 5 kokrra jemi ktu dhe nuk mund te humbim kohe te shahemi dhe kacafytemi mes nesh.

ju uroj te jgithve nje darke te kendshme.

Advertise Here