34test1 ......... shume faleminderit !
si ka mundesi ne cdo linje stabel qe kam gjetur edhe ato premium me lek per disa dite te gjitha paketat kane punuar shume mire pa nderprjereje vetem paketa sky.it ka punuar me nderprje te vogla dhe te shpeshta cdo 5 apo 10 sek mund te ma shpjegoj njeri kete problem pse ndodh me paketen e sky.it? Mos eshte e pergjithshme per te gjitha linjat apo linja duhet te jete shume e shpejete qe te punoj paketa sky.it.dhe nqs eshte keshtu pse pakeat sky.it e do me te shpejte linjen se paketat e tjera(psh edhe linja test qe eshte ne kete teme punojne shume mire pa nderprerje te gjitha paketat ndersa paketa sky.it punon me nderprerje)
ore cuna, mbaroi gje bamiresia e gazit apo e kam une problemin. nejse po ka mbaruar . Gazi Flm. dhe kaq.
ok roni me jep nje test per ta pare si punon pastaj do shoh ca do bej ne pm ste dergoj dot se e ke full
Te falemiderit GAZI!
une mora kete 881test 123251211 dhe eshte ok per momentin.
Rrofsh!Gjithe te mirat.
o cuna a e ka ndonjeri sky caclio 15(wrestling) tek serveri i tij ne hop1 dhe me reshare(ne menyre qe miqte e tij ta shohin) se spo e gjej gjall ne bot ket kanal.nese dikush e ka ofroj shkembim serverin tim me sky italia(sport kinema calcio baze) digitalb pakete e plete me big brother si dhe tringun.
nje opcion EDIT pse nuk e kam , kishte me qen mire kete opcion me e aktiizue pasi qe linjat e zane i kisha fshijt qe mos me pas konflikt, ju lutem opcionin per editim te postit e aktivizoni o kryeministra